Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

FINITO LA MUSICA , PASSATO LA FIESTA !!

…”ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΉΜΑΤΟΣ….

Βίκτωρ Ουγκώ , οι Αθλιοι, κεφάλαιον ” Ο χαμηλός βυθός “..
FINITO LA MUSICA , PASSATO LA FIESTA !!
Πέρασε κι αυτή η “25 Μαρτίου”,οι μουσικές και τα “αφιερώματα” σταμάτησαν!
Έίδαμε και μαθητικές παρελάσεις ! Συχνότατα ” άνευρες ” σαν διέλευση βαριεστημένων όντων ! (Είδαμε και μαθήτρια με μαντίλα !)Μάλλον πολλά παιδιά βασικα θα ήθελαν να “επιδειχθούν ” , έτσι για ποικιλία πρίν ξαναγυρίσουν στίς κανονικές ασχολίες του σχολείου , μεταξύ των οποίων  γκομένιασμα , bullying  , ακρόαση  εκθειασμού των  …λοατκι..και διαφόρων” ευπαθών” ομάδων(!!) καθώς και συχνά ,  παραγωγή βίντεο με ερωτικές στιγμές μεταξύ 14χρονων, που συχνά  δημοσιεύονται ως revenge porn.!!
Αλλά , τί γίνεται σε αυτά τα σχολεία;;

Ωραία! γινεται εκπαίδευση , αλλά σε τί;; Έχω βαρεθή να μαθαίνω για βία στα σχολεία !!! πολλοί   “εκπαιδευτικοί ” προσβάλλοντες τους υπόλοιπους επιδίδονται μετα μανίας στην διάδοση καθε αναρχοκομμουνιστικής και μισελληνικής ιδέας! Πολλοί έφηβοι ,de facto , συχνα λίαν ευάλωτοι σε τέτοιου έίδους έντεχνη προπαγάνδα παρασύρονται!!
Κάθε αντίλογος βαφτίζεται φασισμός και ναζισμός , εκεί αρχίζουν και οι απειλές και ο βλακώδης υποκινούμενος φανατισμός , συχνα προς όφελος διαφόρων ηλιθίων
” γκρουπούσκουλων”
Η διδασκαλία θρησκευτικών και ιστορίας εχη τελείως γελοιοποιηθή και ακυρωθή!!
Ας αναφέρω μόνον τα πολύ γνωστά , την υπόθεση με την Παναγία και τον Χριστό που εμφανιζόντουσαν σε σχολικό βιβλίο  ως …ινδιάνοι της φυλής σεγιέν καθώς και τα περί συνωστισμού στο λιμάνι της Σμύρνης το 1922!!!
Φθάσαμε και στα περί unisex απο την…ΠΤΔ!!!
 ΑΠΕΡΊΓΡΑΠΤΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΌΣ ΚΑΙ ΣΥΝΈΠΕΙΕΣ..
Άν σε αυτό το χάλι τής  λεγόμενης εκπαίδευσης προσθέσουμε την σκόπιμη πτώχευση της χώρας , την πτώσιν του βιοτικού επιπέδου , την κατάρρευσιν κάθε αξιοπρέπειας σε μεγάλες μάζες πληθυσμού , την με
” καλπασμόν ” επερχομένην αύξησιν και απύθμενον θράσος των λαθρομεταναστών που έρχονται πλέον ως εξουσιασταί και κατακτηταί , υπο την προστασίαν , φυσικά , των παντοειδών πολιτικάντηδων , …πού φθάνουμε;;;
Μα , φυσικά , στην απειλή μετατροπής του πληθυσμού της Ελλάδας σε ένα αθλιο  συνονθύλευμα λαθρομεταναστών και αφελληνισμένων όντων χωρίς καμμιά θέληση για εθνική επιβίωση που θα ευγνωμονούν τον ….κούλη
( και κάθε κούλη) για τα… καλάθια του νοικοκυριού , ( ποιού;;;;) και το κάθε προεκλογικό ψωρο επίδομα που προέρχεται βέβαια  απο τις κλεμμένες συντάξεις και λοιπά εισοδήματά τους!!!
Βέβαια οι ίδιοι φταίνε ! Πάμπολλοι έπαιξαν το παιχνίδι τών  καταστροφέων τους μέσω του, σκοπούμενου  απο αυτούς , αμέτρου δανεισμού που οι ελληνόφωνοι αποδεχόντουσαν πέφτοντας έτσι στην παγίδα!!!
ΑΝ ΥΠΉΡΧΕ ΣΩΣΤΉ ΠΑΙΔΕΊΑ ;;
Εδώ και μισό αιώνα η παιδεία είναι όχι ελληνική αλλά , απλά , ακόμη  ελληνόφωνη..
Αυτό δημιουργή ένα ” κενό ήθους”!!
Η ζωή δεν ανέχεται τα κενά!
Το συμπλήρωσε λοιπόν με τις χειρότερες ( δυστυχώς) ξενόφερτες , υποκινούμενες συνήθειες , που χρησιμευουν στην σκοπούμενη  απομόνωση των ανθρώπων και ιδίως των νέων , για να το συνηθίσουν και να ελέγχονται( απο το σιωνιστικό κατεστημένο , φυσικά) όπως θρασύτατα,  μάς πληροφόρησε ο ….αξιότιμος ομοφυλόφιλος,  Γιουβάλ Χαραρί !!
Απλό καθημερινό παράδειγμα..!
Δύο νεοι και δύο κοριτσια είναι σε μία καφετέρια !! Αντι να ασχολούνται , όπως θα ήταν φυσικό , οι μεν  με τους δέ , είναι απομονωμένοι , και ο καθένας ασχολείται με ενα …κινητο!!!
Αυτο είναι μέσα στους σκοπούς του great reset που λατρεύη ο κούλης μας!!!!
 Σε μέγιστο βαθμό αυτό το κατάντημα ΘΑ ΉΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΠΑΙΔΕΊΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΟΎΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΌΠΟ ΖΩΉΣ!!!
Κάθε ημέρα γίνεται δυσκολώτερο να προβλεφθούν οι οποιεσδήποτε εξελίξεις!.Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα αβέβαιο μέλλον και αντί κυβερνήσεως εχουμε εναν αστείο  θίασο και όταν και όπως γίνουν εκλογές(!!!) πιθανώς θα βρεθούμε  με κάτι χειρότερο!!
Δεν χρειάζεται να ειπώ περισσότερα ! Η Χρυσή Αυγή προσέφερε , και θα εξακολουθήση να προσφέρη τη μόνη ΣΩΣΤΉ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΕΊΑ , και αυτό παρά τις διώξεις και προδοσίες!
(Σκοπίμως αποφεύγω τούς πρέποντες χαρακτηρισμούς)
Χρυσαυγίτες ,χρυσαυγίτισσες !!
Μένουμε ετοιμοι σε ” πυκνή τάξη”!
ΌΤΑΝ Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΘΉ , ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΌΝΟΙ ΙΚΑΝΟΊ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΎΜΕ !!!
ΖΗΤΩ Η ΝΊΚΗ!
Κώστας Παπαδημητρίου
Exit mobile version