Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η «Ρωσσίδα υπερκατάσκοπος», οι δύο «Πακιστανοί τρομοκράτες» και άλλες ιστορίες για… αγρίους

Η «Ρωσσίδα υπερκατάσκοπος», οι δύο «Πακιστανοί τρομοκράτες» και άλλες ιστορίες για… αγρίους

Πριν από λίγες ημέρες, το… «επιτελικό» κράτος έβγαλε βρώμα –μέσω των παπαγάλων του στα ΜΜΕ- για μια Ρωσσίδα υπερκατάσκοπο, που έκανε κατασκοπεία από ένα κατάστημα με… πλεκτά, που διατηρούσε στο Παγκράτι! Όμως, η φαιδρή αυτή ιστοριούλα δεν έπιασε, οπότε υπήρχε ανάγκη για κάτι πιο πειστικό…

Όλως τυχαίως, λοιπόν, την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε επιτέλους η ημερομηνία των εκλογών στην Μπανανία Ελλαδιστάν, το… «επιτελικό» κράτος ανακοίνωσε μια μεγάλη… επιτυχία!

Συνέλαβε δύο Πακιστανούς επίδοξους τρομοκράτες, που είχαν σκοπό –λέει- να «χτυπήσουν» έναν «στόχο» εβραϊκών συμφερόντων, ήτοι ένα εστιατόριο στου Ψυρρή, που λειτουργεί και ως… συναγωγή – δύο σ’ ένα!

Σύμφωνα με τους δημοσιογραφικούς παπαγάλους, οι επίδοξοι τρομοκράτες θα χτυπούσαν είτε με όπλα, είτε με εκρηκτικά, είτε με φιάλες υγραερίου, είτε με δηλητηριώδη αέρια, είτε με αυτοκίνητο-«βόμβα», είτε βάζοντας φωτιά. Αλλά, το χτύπημα θα γινόταν με την εξής απαραίτητη προϋπόθεση: «στο κατάστημα θα βρίσκονταν περισσότερα από 50 άτομα» (sic!).

Ο δε «εγκέφαλος» της τρομοκρατικής επίθεσης, είναι κάποιος… άγνωστος που ζει στο Ιράν – μια χώρα που δεν ανήκει στην –κατά Μητσοτάκη- «σωστή πλευρά της Ιστορίας», οπότε να και η διεθνής συνωμοσία κατά της… λαοπρόβλητης κυβέρνησής μας! 

Για πολλούς λόγους, η ιστοριούλα αυτή είναι ακόμα πιο φαιδρή απ’ αυτήν για την «Ρωσσίδα κατάσκοπο». Θα απαριθμήσουμε μερικούς:

1ον) Ένα τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας από ισλαμιστές, είναι σίγουρα πολύ πιο εύκολο από ένα αντίστοιχο  χτύπημα σε σοβαρές χώρες, όπως η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία, κ.λπ. Γιατί δεν το έκαναν ποτέ οι ισλαμιστές; Διότι, το Ελλαδιστάν είναι η «πύλη εισόδου» των ισλαμιστών τρομοκρατών προς την Ευρώπη, κι ένα τρομοκρατικό χτύπημα θα άλλαζε την ευνοϊκή γι’ αυτούς κατάσταση!

2ον) Τρομοκρατική οργάνωση με μόλις… δύο μέλη, δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη! 

3ον) Λένε οι παπαγάλοι, πως οι δύο συλληφθέντες Πακιστανοί θα λάμβαναν 15.000 ευρώ για κάθε νεκρό από τον «εγκέφαλο» της οργάνωσης στο Ιράν. Αλλά, οι ισλαμιστικές οργανώσεις δεν βασίζονται ποτέ σε μισθοφόρους εκτελεστές, παρά μόνον σε φανατικούς!

4ον) Σύμφωνα πάντα με τους παπαγάλους  «το τρομοκρατικό χτύπημα αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις ημέρες των Χριστουγέννων, αλλά για άγνωστους λόγους ματαιώθηκε». Μάλλον εκείνες τις μέρες δεν εκπληρωνόταν ο… απαραίτητος όρος για να γίνει το χτύπημα, δηλαδή δεν μαζεύονταν στο κατάστημα-συναγωγή «περισσότερα από 50 άτομα», οπότε κάθε φορά οι τρομοκράτες έφευγαν… άπραγοι!

Αυτά τα ολίγα και εις άλλα με υγείες!

 

A.B.

Exit mobile version