Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Την Τρίτη συλλαμβάνεται ο Τραμπ. Η αρχή του εμφυλίου για τις ΗΠΑ;

Την Τρίτη συλλαμβάνεται ο Τραμπ. Η αρχή του εμφυλίου για τις ΗΠΑ;

Σύμφωνα με την δήλωση του δικηγόρου του στην εφημερίδα New York Times την Τρίτη πρόκειται να παραδοθεί στην δικαιοσύνη ο Ντόναλντ Τραμπ και θα είναι η πρώτη φορά που θα ασκηθεί δίωξη εναντίον πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Στις 4 Απριλίου πρόκειται να ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη η οποία είναι άνευ αντικειμένου.

Ο γιος του δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει μία μάχη για το ίδιο το μέλλον της χώρας και καταφέρθηκε εναντίον του Αφροαμερικανού δημοκρατικού Εισαγγελέα, που βρίσκεται πίσω από την άσκηση δίωξης ενός διεφθαρμένου αριστερού όπως τον αποκάλεσε.

Σκοπός τους να εμποδίσουν την υποψηφιότητα του Τραμπ το 2024 και όπως δήλωσε επίσης ο γιος του η ενέργεια αυτή που σύμφωνα με εντολές του Αφροαμερικανού δημοκρατικού εισαγγελέα θα συνοδευθεί με φωτογραφίες με χειροπέδες είναι αντάξια των κομμουνιστών και θα έκανε τον Μάο και τον Στάλιν να κοκκινίσουν. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δίωξη κατά Τραμπ ένωσε το ρεπουμπλικανικό κόμμα και δηλώσεις έκαναν ακόμη και οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι για το χρίσμα του προέδρου, ενώ σημειώθηκε από τον ρεπουμπλικάνο πρόεδρο της βουλής Μακάρθη ότι ο αμερικανικός λαός δεν πρόκειται να ανεχθεί την αδικία. Αναμένονται μεγάλες αντιδράσεις στις ΗΠΑ από αυτή την ενέργεια του Άλβιν Μπράγκ, του Αφροαμερικανού εισαγγελέα του Μανχάταν στην περιοχή του οποίου είχαμε νέο ρεκόρ εγκληματικότητας την περασμένη χρονιά. Φυσικά για να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια ο Μπράγκ είχε την έγκριση του Μπάιντεν καθώς και όλων των σκοτεινών μηχανισμών που αποτελούν το βαθύ κράτος των ΗΠΑ.

Exit mobile version