Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η κυβέρνηση τής Πατρίδος μας προκήρυξε εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 21 Μαΐου. Οι ενέργειες ωστόσο τόσο τής κυβερνήσεως όσο και τού καθεστώτος τής αστικής δημοκρατίας συνολικά και το πολιτικό κλίμα αποδεικνύουν για πολλοστή φορά στον βίο τού παρόντος πολιτεύματος και καταδεικνύουν την σαφή λειτουργία τού ψευτορωμέικου ως πολιτικό όργανο τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Οι ενέργειες των ελληνόφωνων πολιτικών σε όλο το φάσμα των εθνικών, οικονομικών και κοινωνικών μας υποθέσεων στρέφονται ξεκάθαρα σε βάρος τής εθνικής μας υπόστασης και κυριαρχίας, τής δημόσιας ασφάλειας και τής κοινωνικής δικαιοσύνης.

 

Το κράτος τού λεγόμενου δημοκρατικού τόξου και των κοινοβουλευτικών δήθεν εκπροσώπων και εκφραστών τού ελληνικού λαού υποθηκεύει το μέλλον τού Ελληνισμού στα χέρια τής παγκοσμιοποίησης, οδηγώντας τον λαό μας στην υποταγή και τον βέβαιο αφανισμό. Το Κράτος υποχρεούται ως φορέας τής φωνής και τής δυνάμεως τού λαού να εφαρμόζει τις αποφάσεις του και να υπηρετεί τα δίκαια και τα συμφέροντα τού Ελληνικού Έθνους. Τουναντίον το κατοχικό κράτος τής αστικής δημοκρατίας έχει μετατρέψει το Έθνος σε υπηρέτη των παγκοσμιοποιητών τυράννων και των ψευτορωμιών πολιτικών εκφραστών τους.

 

Ο ελληνικός λαός τείνει να μετατραπεί σε μειοψηφία μέσα στην ίδια του την Πατρίδα, στην Γη Μαρτύρων και Ηρώων που χύσανε το τίμιο αίμα τους σε απελευθερωτικούς πολέμους για να έρθει η Ιερή Ελλάς λυτρωμένη στα παιδιά τους, στα χέρια τού Ζωντανού Έθνους. Η Ελλάς που έμεινε όρθια στα πεδία των μαχών για την Διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής τείνει να σβήσει στο πεδίο ατιμωτικών συμφωνιών και λαθροεισβολών εν καιρώ ατιμωτικής δήθεν ειρήνης.

 

Στο ζήτημα τής λαθρομετανάστευσης η εγκληματικότητα καλπάζει και οι λαθροεισβολείς ενσωματώνονται από τούς ελληνόφωνους πολιτικούς στο σύνολό τους την ώρα που οι ψευτορωμιοί προβάλλουν για λόγους εκλογικής σκοπιμότητας τις υποτιθέμενες πλην ουσιαστικά ανύπαρκτες διάφορες τους. Στην τελευταία ωστόσο περίπτωση που καταγράφηκε μετά από την σύλληψη Πακιστανών που επιχείρησαν όπως μάθαμε να προβούν σε τρομοκρατική επίθεση σε χώρο εστίασης στην περιοχή τού Ψυρρή που χρησιμοποιείται ως Συναγωγή σε βάρος Εβραίων γεννιούνται απορίες και υποψίες.

 

Πολύ καιρό τώρα καλλιεργείται ένα έντονο κλίμα για την διενέργεια συνθηκών σχηματισμού πολιτειακής ανωμαλίας και εντάσεως σε βάρος τού λαού μας. Από την μία πλευρά είναι το δυσμενές οικονομικό κλίμα, η φτώχεια και η πείνα ένεκα των δήθεν υγειονομικών μέτρων και τώρα των προπολεμικών συνθηκών ανάμεσα σε Δύση και Ρωσία. Και από την άλλη είναι η έξαρση τής λαθραίας εγκληματικότητας και η συνοδοιπορία τού αναρχικού αριστερού παρακράτους που καλύπτεται πίσω από την ψευδώς αναφερόμενη προστασία τού ελληνικού λαού. Εκείνοι που επικαλούνται ψευδώς την υπεράσπιση τού Ελληνισμού είναι οι ίδιοι που γράφουν συνθήματα για το πριόνισμα των θεμελίων τού Έθνους και για δήθεν αδέρφια τού λαού μας λαθροεισβολείς. Και τώρα μαθαίνουμε ότι κάποιοι Πακιστανοί επιχείρησαν να επιτεθούν σε Εβραίους όταν κάποιες πηγές λένε ότι πιθανόν δεν βρέθηκαν όπλα.

 

Στον τομέα των εθνικών μας υποθέσεων και ενόψει των προεκλογικών συζητήσεων για την επόμενη ημέρα των εκλογών ακούγεται έντονα το ζήτημα τής συγκυριαρχίας στο Αιγαίο που διεκδικεί η Τουρκία και συζητά το ψευτορωμέικο με επικείμενη προσφυγή στο διεθνές δικαστήριο τής Χάγης. Κι έτσι μαθαίνουμε ότι ο προηγούμενος Κύπριος πρόεδρος κατηγορεί τον νυν ελληνόφωνο πρωθυπουργεύοντα  ότι συνηγορεί υπέρ των ΗΠΑ για την διακοπή των ερευνών των Κυπρίων στα ύδατα τους και για την ροή φυσικού αερίου εκ Τουρκίας στον ίδιο δικαστικό δρόμο τής Χάγης. Για να ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες διαψεύσεις μέσω τού Τύπου.

 

Στον τομέα τής οικονομίας η φτωχοποίηση και η πείνα που έρχονται από την παγκόσμια τραπεζική κρίση ως συνέχεια τής καταστροφής τής ελληνικής παραγωγικής και βιομηχανικής δραστηριότητας από τις δημοκρατικές κυβερνήσεις στο σύνολό τους, εντείνονται διαρκώς. Αντικειμενικοί οικονομικοί αναλυτές αποκλείουν παντελώς κάθε είδους ανάκαμψη από το παρών πολιτικό καθεστώς και τα ξενοκίνητα κόμματα του. Η κυβέρνηση ωστόσο προβάλλει το δήθεν φιλολαϊκό της πρόσωπο με τα επιδόματα τής πείνας όταν οικονομικά συμφέροντα και η ίδια κατάσχουν τα σπίτια Ελλήνων. Την ίδια στιγμή οι πολιτικοί ερίζουν για μια ακόμη φορά προσχηματικά όταν το ψευτορωμέικο κράτος προσφέρει άλλη μία ασυλία στον εαυτό του στην υπόθεση τού τραγικού εγκλήματος στα Τέμπη που δολοφόνησε Έλληνες.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, σήκωσε επιτέλους το κεφάλι και σκέψου με πνεύμα ελεύθερο ότι είσαι υπόδουλος που πρέπει να σπάσει τώρα αμέσως τα δεσμά του. Παραδέξου επιτέλους πως δεν επιτρέπεται να ανεχτείς τούς ανθέλληνες εχθρούς σου ως δήθεν Έλληνες υπηρέτες σου. Η Ιερή Ελλάς μας ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά μονάχα στους Αληθινούς Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση.

 

Νόμιμη πολιτική ηγεσία είναι μονάχα αυτή που υπηρετεί την Ελληνικότητα τής Πατρίδος και τού λαού μας. Κι αυτό επιτυγχάνεται με την εθνική μας αυτάρκεια και αυθυπαρξία συγχρόνως με την φυλετική διαιώνιση τού Ελληνισμού μας. Νόμιμο και ελεύθερο, απόλυτα ελληνικό κράτος είναι αυτό που υπηρετεί το Έθνος και μετουσιώνει τις αποφάσεις τού ελληνικού λαού σε απτές πράξεις. Σκοπός τού Αληθινού Ελληνικού Κράτους είναι η ευημερία των Ελλήνων και η ισχύς τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Κι αυτό το πλέρια Ελληνικό Κράτος είναι εργασία και αποστολή στην οποία έχουμε τάξει τον εαυτό μας εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ.

 

Ιδού ο λόγος για τον οποίο οι δημοκράτες νεοταξίτες διώκουν την μία και μόνη γνήσια πολιτική φωνή τού Ελληνισμού, τον Αρχέγονο Λαϊκό Εθνικισμό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας. Διότι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε την κοινωνία, την εκπαίδευση, την εργασία, την οικονομία και την εθνική και εδαφική μας κυριαρχία αποκλειστικά σε χέρια και καρδιές ελληνικές.

 

Ναι στην δημογραφική άνθηση και την πολυπληθή Ελληνική Οικογένεια. Όχι στις παραχωρήσεις και τον αφελληνισμό που πράττει το καθεστώς τής προδοσίας και τής ραγιαδοσύνης τού διαβόητου συνταγματικού τόξου. Ναι στην απόλυτα ελεύθερη και μεγαλύτερη Ελλάδα τής δικαιοσύνης και των ονείρων μας με περισσότερους και εθνικά υπερήφανους Έλληνες. Ναι στην ελευθερία προσωρινά αλύτρωτων ψυχών και εδαφών ελληνικών. Είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς τού Ελληνικού Εθνικισμού, τού Πιστού Ελληνισμού και τού Εθνικού Στρατού μας. Είναι η ασφαλής οδός για την ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας.

 

 

Exit mobile version