Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξαναζεί η Νυρεμβέργη με το ένταλμα συλλήψεως Πούτιν

Ξαναζεί η Νυρεμβέργη με το ένταλμα συλλήψεως Πούτιν

Είναι διευθύντρια του Παρατηρητηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και ονομάζεται Τιράνα Χασάν. Σύμφωνα με πρόσφατη δήλωσή της το ένταλμα συλλήψεως από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης εις βάρος του Πούτιν, είναι ένα μήνυμα προς τους απανταχού δεσπότες και δικτάτορες ότι θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους. Η δήλωση αυτή προκαλεί πραγματικά θλίψη και γέλια, αφού οι απανταχού δικτάτορες και δεσπότες ευρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο και το Διεθνές Δικαστήριο δεν κάνει τίποτε παρά μόνο να καταδιώκει τους αντιπάλους της αμερικανικής πολιτικής και αυτό ενώ οι ΗΠΑ δεν έχουν αναγνωρίσει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης και αρνούνται να παραδώσουν πολίτες τους σε αυτό για εγκλήματα πολέμου!

Την ίδια ώρα ο Ζελένσκι παριστάνει τον ειρηνοποιό ενώ και αυτός βομβαρδίζει αμάχους και κανείς δεν λέει λέξη. Όσο για αυτά που γράφονται ότι θα συλληφθεί ο Πούτιν σε 130 χώρες του κόσμου εάν τις επισκεφθεί δείχνει καθαρά πλέον ότι βρισκόμαστε σε μία νέα περίοδο ψυχρού πολέμου και για το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και του Τζο Μπάιντεν αποτελεί μονόδρομο η εξόντωση του Πούτιν και της αυτοκρατορικής ή μάλλον νεο-αυτοκρατορικής Ρωσσίας. Της Ρωσσίας, που έχει δίπλα της την Κίνα, που αναμένεται σε λίγα χρόνια να είναι η πρώτη οικονομική δύναμη στον κόσμο καθώς και την Ινδία, δύο χώρες με πληθυσμό τριών δισεκατομμυρίων ανθρώπων, σχεδόν τον μισό πληθυσμό της γης! Και από κοντά το Ιράν και άλλες χώρες, οι οποίες δεν έχουν παραδοθεί ακόμη στα κοράκια της παγκοσμιοποίησης. 

Από την πλευρά της η Ευρώπη έχει μεταβληθεί σε έναν παρία και κομπάρσο της παγκόσμιας πολιτικής και έχει γίνει θέμα ότι παρέδωσε η Γερμανία στην Ουκρανία 18 τανκς τύπου Leopard και η Αγγλία 14 τανκς τύπου Challenger και αυτό όταν η Ρωσσία διαθέτει δεκάδες χιλιάδες τανκς! Είναι φανερό ότι το συμφέρον της Ευρώπης θα ήταν να μην ευρίσκεται σε κατάσταση κρίσης με την Μόσχα, όμως ο αμερικάνος αφέντης άλλα διατάσσει… Και δυστυχώς μέσα σε αυτούς οι οποίοι λαμβάνουν τις διαταγές είναι και η Ελλάδα του Μητσοτάκη και του Τσίπρα, η οποία ευρίσκεται σε μία εξαιρετικά ευαίσθητη γεωπολιτικά θέση και θα έπρεπε να προσέχει ιδιαίτερα τις σχέσεις της με την Ρωσσία.

Exit mobile version