Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανδρουλάκης κατά Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη

Ανδρουλάκης κατά Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη

Σφοδρή επίθεση για το διαλυμένο κράτος για το οποίο ευθύνεται η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη έκανε ο “πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα” για πρωθυπουργό Ανδρουλάκης. Ξέχασε, βεβαίως, το παιδί του κομματικού σωλήνα με την πολυετή καριέρα στην Ευρωβουλή με τον παχυλό μισθό ότι το κράτος αυτό δομήθηκε κυρίως επί ΠΑΣΟΚ, το οποίο με συνέπεια από την εφηβεία του υπηρετεί σαν άλλος Γκρούεζας κυριολεκτικά, αφού κανένα επάγγελμα δεν έχει εξασκήσει εκτός του κομματικού στελέχους.

Ξέχασε ακόμη ότι και στην Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ σύντροφοί του του ΠΑΣΟΚ είναι πρωταγωνιστές και σχεδόν κάνουν κουμάντο και κυρίως παιδιά του Σημίτη. Θέλει πολύ θράσος, λοιπόν, ένας άνθρωπος του ΠΑΣΟΚ με πράσινο κυριολεκτικά αίμα, να μιλάει εναντίον του πελατειακού κράτους! 

Απάντηση εξάλλου στον Ανδρουλάκη είναι τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεως, σύμφωνα με τα οποία ένα περίπου 20% χρεώνει την τραγωδία στα Τέμπη στην Νέα Δημοκρατία, ένα μικρότερο ποσοστό στον ΣΥΡΙΖΑ και ένα συντριπτικό 51% σε όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν, δηλαδή και στο ΠΑΣΟΚ.

Exit mobile version