Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τσίπρας…. πρόλαβε τον Μητσοτάκη κι έταξε γάμο ομοφύλων και τεκνοθεσία, αλλά… μαζί θα το ψηφίσουν!

Ο Τσίπρας…. πρόλαβε τον Μητσοτάκη κι έταξε γάμο ομοφύλων και τεκνοθεσία, αλλά… μαζί θα το ψηφίσουν!

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια το έντονο πολιτικό φλερτ του Κούλη Μητσοτάκη με τους λεγόμενους «ΛΟΑΤΚΙ», αλλά στο «φίνις» τον… πρόλαβε ο Τσίπρας.

Ο οποίος, μίλησε  σε εκδήλωση που διοργάνωσαν στο αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, η ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+, το τμήμα Δικαιωμάτων και η νεολέρα ΣΥΡΙΖΑ κι έταξε… γάμο:

«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, θα ανοίξει το δρόμο για μια προοδευτική διακυβέρνηση. Και μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θα θεσμοθετήσει τον γάμο για όλα τα ζευγάρια, ανεξαρτήτως φύλου, με πλήρη δικαιώματα, καθώς και το δικαίωμα τεκνοθεσίας».
Βέβαια, ανεξαρτήτως του ποιος θα… προλάβει να φέρει την θεσμοθέτηση του γάμου των ομοφύλων και το δικαίωμά τους για τεκνοθεσία (μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ή της Νουδούλας), το σίγουρο είναι πως… μαζί θα το ψηφίσουν στη βουλή, όπως άλλωστε μαζί ψήφισαν και το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφύλων. Κι όπως μαζί ψηφίζουν όλους τους «παρδαλούς» νόμους για τη διάλυση της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας και γενικότερα του κοινωνικού ιστού της χώρας!

A,B,

Exit mobile version