Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το πολιτικό σύστημα τής Πατρίδος μας είναι διορισμένο νεοταξικό προϊόν για τον διχασμό και τον αφανισμό των Ελλήνων στα δίχτυα τής παγκοσμιοποίησης. Οι δε νεοταξικοί υπάλληλοι εισέρχονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής ελληνικής κοινωνίας, ακόμη και στον πατριωτικό κόσμο και την οπωσδήποτε μια και μόνη γνήσια φωνή τού Ελληνισμού, τον Εθνικισμό. Τα συστημικά και διαπλεκόμενα ύπουλα παιχνίδια με την ύποπτη προώθηση πολλών πατριωτικών τάχα μου φωνών που όλως τυχαία σπέρνουν αλληλοκατηγορίες μόνο τυχαία δεν είναι.

 

Από την άλλη πλευρά το πολιτικό καθεστώς τής Πατρίδος μας είναι ένας ελληνόφωνος νεοταξισμός όπου η διάκριση των εξουσιών είναι εντελώς ανύπαρκτη και οι θεσμοί τού ψευτορωμέικου είναι διάτρητοι και σάπιοι. Πολιτικοί, δικαστικοί, δημοσιογράφοι και άλλοι ιοί τής αστικής δημοκρατίας έχουν παρεισφρήσει στο υγιές και υπόδουλο κοινωνικό σώμα δίνοντας στήριξη και νομιμότητα ο ένας στον άλλον, αλλά το Ελληνικό Έθνος διάγει κίνδυνο βιωσιμότητας, κίνδυνο ξεκάθαρα υπαρξιακό. Ο δε Αρχέγονος Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός βρίσκεται ακριβώς σε αυτό το κομβικό σημείο για την ζωή τού Ελληνισμού στο στόχαστρο διεθνιστών και ψευτοπατριωτών.

 

Κι έτσι ξάφνου γεμίζουμε σωτήρες αλλά χάνουμε πλήρως την ενότητα τού λαού μας. Το μόνο που δεν διακυβεύεται είναι η νομιμότητα των επερχόμενων εκλογών που παρέχεται σε όσους δεν ενοχλούν τον σιωνιστικό νεοταξισμό. Την ίδια στιγμή σε όλο τον κόσμο η οικονομική κρίση φουντώνει, το πολεμικό κλίμα προχωράει σε γενίκευση και η νόθευση των Εθνών λαμβάνει νομιμότητα. Κι όλα αυτά διότι ο Αληθινός εχθρός μας είναι η αντίχριστη και αντεθνική σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.

 

Στην Πατρίδα μας Ελλάδα το νερό μάς λένε ότι δεν ιδιωτικοποιείται τάχα μου αλλά τιμολογείται δήθεν σωστά. Έτσι θα δούμε το ύψιστο αυτό αγαθό να μάς στοιχίζει χρυσάφι σαν το ρεύμα. Εν τω μεταξύ το κατοχικό ελληνόφωνο καθεστώς στο σύνολό του  προχωράει στην ενσωμάτωση και την νομιμοποίηση τής λαθρομετανάστευσης. Μετά λοιπόν από την νομιμοποίηση τής λαθροεισβολής, τώρα το υπουργείο τής υποτιθέμενης μετανάστευσης αυξάνει σε συγκεκριμένες χώρες τις ελληνικές προξενικές αρχές με σκοπό όπως μαθαίνουμε την απευθείας νομιμοποίηση τής αντικατάστασης των Ελλήνων. Κι αυτό όταν ο Ελληνισμός μας αργοσβήνει δημογραφικά και ελληνόπουλα φεύγουν στο εξωτερικό.

 

Η προδοσία και οι δήθεν πατριωτικές παγίδες πρέπει να λάβουν οπωσδήποτε τέλος. Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να κάνω την πρώτη μου πολιτική παρέμβαση με την ιδεολογία μου που προσδιόρισα ως Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό γνώρισα πολλές απογοητεύσεις και στοχοποιήσεις. Και ήρθε μετά από χρόνους πολλούς ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μου να συναντηθεί με τον Λαϊκό Εθνικισμό του Αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου και τής Χρυσής Αυγής βρίσκοντας αδελφοσύνη και κοινή οδό.

 

Η Πίστη στο Θεό, στην Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό είναι έννοιες ιερές και ασυμβίβαστες. Η Ελλάς είναι Κράτος Εθνικό και Λαϊκό. Το Ελληνικό Έθνος είναι ορθόδοξο και δίνει όλες τις μάχες του για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την Ελευθερία και Μεγαλοσύνη. Η Ενότητα των Ελλήνων για την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας είναι Μέγιστος Πόθος των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών και όλων των Πιστών Ελλήνων οπωσδήποτε.

 

Σε λίγες ημέρες εισερχόμαστε στην Μεγάλη Εβδομάδα των Αγίων Παθών Τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού μας για την σωτηρία μας από τα δεσμά τού Άνομου Αντίχριστου εχθρού. Βασιλεύς Χριστός – Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγιά – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός!!! Ότι καμία παγκοσμιοποίηση και καμιά προδοσία δεν μπορούν να μάς νικήσουν. Καλή Ανάσταση αδέρφια μου!!!

 

Exit mobile version