Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αβραμόπουλος: Από δήμαρχος κλητήρας…

Αβραμόπουλος: Από δήμαρχος κλητήρας…

Όταν το πρώτον εμφανίστηκε στην πολιτική σαν πρωταγωνιστής ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, θέτοντας υποψηφιότητα για δήμαρχος Αθηναίων, είχε πει ο Πάγκαλος ότι είναι “ο κύριος τίποτα από τον οποίον τρέχουν συνεχώς σάλια”… Τελικά, βεβαίως, βγήκε δήμαρχος ο Αβραμόπουλος και ο Πάγκαλος, ως συνήθως, ζήτησε συγγνώμη. 

Στις εκλογές τις κρίσιμες για τον Καραμανλή το 2000 ο Αβραμόπουλος τον άδειασε και δεν πολιτεύτηκε με την Ν.Δ. προσδοκώντας να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη στον κατάλληλο χρόνο. 

Το 2015 ήταν επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έκανε ολόκληρη μετακόμιση, περιμένοντας να ορκιστεί πρόεδρος της Δημοκρατίας… Τελικά άδικα πλήρωσε την μετακόμιση, αλλά η συνέχεια είναι ενδιαφέρουσα. 

Ενόψει των προσεχών εκλογών δήλωσε ότι θέλει να πολιτευτεί στην Α’ Αθηνών, αλλά το πήρε πίσω βλέποντας ότι θα καταρρεύσει πολιτικά. Έτσι θυμήθηκε ότι έχει καταγωγή από την μητέρα του από τον Νομό Ηλείας όπου αποχώρησε με θόρυβο ο μόνιμος σχεδόν βουλευτής Τζαβάρας καταγγέλλοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Έτσι άρχισε τις περιοδείες στην Ηλεία. Από υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας, πολιτευτής Ηλείας, από δήμαρχος κλητήρας κυριολεκτικά. 

Exit mobile version