Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΑΡΧΟΥΝ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΑΡΧΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι των Εθνών ωθούν τις πολιτικές εξελίξεις στο έσχατο σκαλοπάτι της υποταγής. Αυτό που ζούμε είναι ένας σύνθετος ηθικός, οικονομικός και κοινωνικός εκβιασμός για την συντριβή των Εθνών από τον σιωνιστικό νεοταξισμό. Τα πολιτικά όργανα που υπηρετούν την παγκοσμιοποίηση έχουν σαφή ταυτότητα. Είναι τα κόμματα τής αστικής κατοχικής δημοκρατίας, οι θεσμικοί τους εκφραστές και κάθε πολιτικός τους συνεργάτης που αποδέχεται το εν λόγω πολιτικό σύστημα υποταγής τής εθνικής συνειδήσεως τού δήθεν ελεύθερου λαού.

 

Οι συνθήκες που βιώνουμε είναι τελματώδεις. Απόλυτη φτωχοποίηση, απόλυτη πείνα, συναλλαγή και εξαχρείωση ηθών και στο βάθος ο επερχόμενος παγκόσμιος πόλεμος. Οι ιθύνοντες τής λαϊκής δυστυχίας μέσα από τούς ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς εξάπτουν την τεχνητή απειλή τής κλιματικής κρίσης που οι ίδιοι προκαλούν μέσα από τις τεχνολογικές τους παρεμβάσεις στο περιβάλλον. Οι αεροψεκασμοί γνωρίζουν σταθερά μεγάλη έξαρση.

 

Παράλληλα προωθείται εντός τής Ευρώπης η υποχρεωτική κατάσχεση ιδιωτικών εκτάσεων γης προκειμένου να εγκατασταθούν ετσιθελικά οι μηχανισμοί των λεγόμενων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Οι υφιστάμενοι πόροι ενέργειας απαξιώνονται και η εθνική παραγωγή τροφίμων και αγαθών ευρείας κατανάλωσης συρρικνώνεται και εκμηδενίζεται. Στην Πατρίδα μας είδαμε τον λιγνίτη, το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και την αγροτική μας ζωή να δεσμεύονται σε πολυεθνικά συμφέροντα και συγκυριαρχίες με εχθρούς και ψευτοσυμμάχους.

 

Την ίδια στιγμή οι πετρελαιοπαραγωγές χώρες μειώνουν την διάθεση τού πετρελαίου στη Δύση και τούς υποτελείς συμμάχους της όπως είναι το ψευτορωμέικο προτεκτοράτο. Διότι αυτό το εχθρικό προς το Ελληνικό Έθνος κράτος δεν είναι σε καμία περίπτωση ελληνικό αλλά ξεκάθαρα ανθελληνικό και μισελληνικό φερέφωνο τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Κι έτσι την ίδια χρονική στιγμή που τα στρατόπεδα των ΗΠΑ, τής Ρωσίας και των συμμάχων τους προβαίνουν σε ενίσχυση των οικονομικών και γεωπολιτικών συγκρούσεων με πολεμικό προσανατολισμό, οι πολιτικοί τού ψευτορωμέικου αποκλείουν από την εκλογική διαδικασία τον Αληθινό Ελληνικό Εθνικισμό και οδηγούν στην οικονομική ένδεια τούς αξιωματικούς τού Στρατού Ξηράς.

 

Είδαμε πρόσφατα τις δίκαιες διαμαρτυρίες τής Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού απέναντι σε ένα ανάλγητο καθεστώς. Όμως οι Μαχόμενοι Έλληνες Αξιωματικοί εκφράζουν το Ζωντανό Έθνος ενάντια στις προκλήσεις εκείνων που θέλουν να μάς σβήσουν από τον χάρτη. Η δε μια και μόνη Αληθινή και ενιαία Φωνή πολιτικής έκφρασης τού Ελληνισμού είναι η Εθνική Ιδέα, ο Αρχέγονος Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας. Είναι η Πίστη τού Ελληνισμού στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό.

 

Η Εθνική Ιδέα δεν προσκυνάει τον εχθρό, δεν συναλλάσσεται με τον προδότη και δεν αφομοιώνεται από τούς πολέμιους Θεού και Ανθρώπου. Η προδοσία δεν χωράει στην Ιερή Ελλάδα. Η προδοσία έχει χώρο μόνον στον Καιάδα. Ο Αληθινός Εθνικισμός δεν εγκλωβίζεται στα κοινοβουλευτικά έδρανα, δεν εξαργυρώνεται, δεν ανέχεται, δεν συνομιλεί και δεν συνεργάζεται με τον ανθελληνισμό. Ελληνισμός και Εθνικισμός άρχουν μηδέποτε αρχόμενοι υπό εφιαλτών και βαρβάρων. Ο Αληθινός Ελληνικός Εθνικισμός δίδει εθνικό όραμα, ενώνει τον Πιστό Ελληνισμό, ανατρέπει ανθελληνισμό και προδοσία και διοικεί το Ελληνικό Έθνος χτίζοντας την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα.

 

Η Αληθινή Ελλάς είναι ελεύθερη και αδέσμευτη, προορισμένη να γίνει αυτάρκης στρατηγική δύναμη Δικαίου και Ισχύος με τα Ιδανικά της στην κορυφή τής οικουμένης. Πίστη, Ενότητα, Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Δύναμη και Νίκη συνιστούν την Ιερή Οδό τής Αποστολής μας. Ένας Ενιαίος και Αδιαίρετος Ελληνισμός, σε μια απόλυτα ελεύθερη και μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες δίχως κανένα είδος δουλείας και υποταγής. Θεός, Ελλάς και Οικογένεια Ελληνική οι υπέρτατες αξίες μας και η κορύφωση τής Αλήθειας είναι η Αποστολή μας. Παράταξη μια και μόνη η Αγία και Μεγάλη Ελλάς. Διότι ο Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής και η Αληθινή Ελλάς δεν είναι ζήτημα κάλπης. Η Αληθινή Ελλάς είναι ζήτημα Αρετής, Τόλμης και Αδάμαστης Αγάπης στον Ανίκητο Ενωμένο και Πιστό Ελληνισμό μας.

 

Οδεύουμε στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών Τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού μας για την σωτηρία μας και την ενίσχυση τού ύψιστου αγώνα για την οριστική Νίκη τού Θείου Φωτός και τής Αληθείας ενάντια στις δυνάμεις τού σκότους και τού μίσους. Καλή μας δύναμη αδέρφια μου. Καλή μας Ανάσταση και καλή μας Νίκη. Καλή Ανάσταση Τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού μας και καλή Λαμπρή. Καλή Ανάσταση Χριστού και Ελλάδος.

 

Exit mobile version