Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλο και πιο βαθιά μπαίνει η Ελλάδα στον πόλεμο Ουκρανίας – Ρωσσίας

Όλο και πιο βαθιά μπαίνει η Ελλάδα στον πόλεμο Ουκρανίας – Ρωσσίας

Χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες και με απόλυτα σύμφωνο το αμερικανόδουλο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει επικεφαλής τον Τσε Γκεβάρα της πλάκας Αλέξη, η Ελλάδα εμπλέκεται στην σύγκρουση της Ρωσσίας με την Ουκρανία, την ίδια στιγμή που η Τουρκία παριστάνει την ουδέτερη ενώ δίνει φονικά drones στην Ουκρανία. Αυτό σαν απάντηση στις γελοιότητες κάποιων πληρωμένων ότι πρέπει να είμαστε με την Ουκρανία γιατί η Ρωσσία είναι δήθεν σύμμαχος με την Τουρκία.

Όπως έγινε γνωστό ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας της Ουκρανίας Ολέξι Ρέζνικωφ, στο πλαίσιο της επίσημης επισκέψεώς του στην Ελλάδα και εκτός των όσων αποφασίστηκαν σε επίπεδο αιτημάτων και πως θα τα καλύψει η ελληνική πλευρά, για πρώτη φορά ακούστηκε και η εμπλοκή του ΠΝ καθώς το Κίεβο επέλεξε την χώρα μας για πρώτη φορά για να την ενισχύσει σε αυτό τον τομέα.

Είναι αποφασισμένη η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη να στείλει όπλα και ειδικά τώρα που “σηκώνει” το θέμα της νέας ελληνοτουρκικής “φιλίας”.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελλάδα υποσχέθηκε πρόσθετες προμήθειες πυρομαχικών για πυροβολικό και φορητά όπλα, πρόσβαση σε ελληνικά νοσοκομεία για τραυματίες στρατιωτικούς και πρόσθετα οχήματα μάχης πεζικού.

Δεν αποκλείεται να δούμε, λοιπόν, και πολεμικά πλοία του στόλου μας στην Μαύρη Θάλασσα στο πλευρό της Ουκρανίας. Χαρακτηριστική του πνεύματος που επικρατεί η παρακάτω δήλωση του υπουργού Παναγιωτόπουλου στους Ουκρανούς: 

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας υποδεχόμαστε σήμερα στην Ελλάδα, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η Ελλάδα, από την αρχή αυτού του βάναυσου και απρόκλητου πολέμου εναντίον της Ουκρανίας καταδίκασε απερίφραστα τη ρωσική επιθετικότητα και βρίσκεται, από την πρώτη μέρα, στο πλευρό της Ουκρανίας και των γενναίων υπερασπιστών της.”

Exit mobile version