Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καλά πάει κι αυτό! Κατά 400% έχει αυξηθεί η παράνομη μετανάστευση στην Ιταλία επί των ημερών της… πατριώτισσας Μελόνι

Καλά πάει κι αυτό! Κατά 400% έχει αυξηθεί η παράνομη μετανάστευση στην Ιταλία επί των ημερών της… πατριώτισσας Μελόνι

Και που να ήξερε η… πατριώτισσα Μελόνι, όταν με tweet της, λίγο πριν από τις εκλογές στην Ελλάδα το 2015, ευχόταν νίκη του Τσίπρα, ότι μια ημέρα των ημερών θα γίνει πρωθυπουργός της Ιταλίας και θα αντιμετωπίσει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον εν Ελλάδι αγαπημένο της!

Έτσι, διαστάσεις πραγματικής εισβολής έχει πάρει το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα επί των ημερών της… υπερ-σούπερ-ντούπερ πατριώτισσας, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στην Ελλάδα μετά την άνοδο στην εξουσία του Τσίπρα!

Είναι χαρακτηριστικό, πως από την αρχή του έτους μέχρι την 31η Μαρτίου, έχουν μπουκάρει στην Ιταλία περισσότεροι από 28.000 παράνομοι μετανάστες, αριθμός τετραπλάσιος σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2022, επί κυβέρνησης του αρχιτραπεζίτη Ντράγκι!

Μάλιστα, μπροστά στο χάος που έχει δημιουργήσει, με την κατά 400% (!!!) αύξηση της παράνομης μετανάστευσης, η κυβέρνηση των… μεταφασιστών κήρυξε την χώρα σε… «κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το μεταναστευτικό και το προσφυγικό», με τον αρμόδιο υπουργό να δηλώνει… απελπισμένα πως «είχα σημάνει και εγώ συναγερμό, τις περασμένες ημέρες. Τα νησιά μας δεν μπορούν, μόνα τους, να αντιμετωπίσουν την όλη αυτή πραγματικότητα, οι δομές που υπάρχουν είναι υπερπλήρεις» και να ψελλίζει κάτι περί επαναπροωθήσεων, δηλαδή απελάσεων.

Παραμύθι πουλάνε τα… πατριωτάκια στην Ιταλία! Απελάσεις δεν μπορούν να κάνουν, καθώς δεν υπάρχουν συμφωνίες επανεισδοχής της Ιταλίας με τα αφρικανικά κράτη από τα οποία προέρχονται οι παράνομοι μετανάστες!

Η μόνη λύση για το πρόβλημα είναι αυτή που έχει επιλέξει η κυβέρνηση της Δανίας (την ίδια λύση είχε επιλέξει και η κυβέρνηση Τζόνσον στην Βρετανία, αλλά έπεσε πριν προλάβει να την εφαρμόσει) κι είναι πολύ απλή και άμεσα εφαρμόσιμη: η Δανία συμφώνησε με την Ρουάντα να μεταφέρονται οι παράνομοι μετανάστες που εισέρχονται στην Δανία σε «κέντρα φιλοξενίας» στην αφρικανική χώρα, μέχρι που να αποφανθεί η Δανία επί των αιτημάτων ασύλου που έχουν υποβάλλει. Κι όταν τα αιτήματα αυτά θα απορρίπτονται (αφού κατά 99% πρόκειται για παράνομους μετανάστες…), η Δανία θα πληρώνει τα εισιτήρια για να επιστρέφουν απ’ την Ρουάντα στις πατρίδες τους, οι παράνομοι μετανάστες. Το μόνο σίγουρο, είναι πως η συμφωνία Δανίας-Ρουάντα θα μείνει… στα χαρτιά, καθώς από τότε που την πληροφορήθηκαν οι επίδοξοι παράνομοι μετανάστες, αποφεύγουν την Δανία όπως ο διάβολος το λιβάνι!

Γιατί δεν πράττει αναλόγως και η… πατριώτισσα Μελόνι;  Διότι προφανώς είναι όργανο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και διευκολύνει το σχέδιο «αντικατάστασης πληθυσμών», στην Ευρώπη. Οι δε «καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης» και τα υπόλοιπα μελοδραματικά, είναι στάχτη στα μάτια των Ιταλών ψηφοφόρων, που άλλα τους είχε τάξει η… πατριώτισσα!

(ΥΓ): Αλήθεια, πότε θα αποδοκιμάσουν την… πατριώτισσα Μελόνι και την πολιτική της κάποια εγχώρια… πατριωτάκια της δεκάρας, που την εμφάνιζαν ως… πρότυπό τους;

 

A.B.

Exit mobile version