Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για να μην ξεχνάμε! 51% η θεαματικότητα του Μιχαλολιάκου στους “Πρωταγωνιστές”, 9% του Μητσοτάκη στην ίδια εκπομπή μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Για να μην ξεχνάμε! 51% η θεαματικότητα του Μιχαλολιάκου στους “Πρωταγωνιστές”, 9% του Μητσοτάκη στην ίδια εκπομπή μετά την τραγωδία στα Τέμπη

“1.683.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τους «Πρωταγωνιστές» με τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο στις 13/05/2012

Πρωταθλητής στις ενημερωτικές εκπομπές για το 2012 αναδείχτηκε η εκπομπή του Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές» με θέμα την Χρυσή Αυγή, με προσκεκλημένο τον Γενικό Γραμματέα Ν.Γ.Μιχαλολιάκο. Η συγκεκριμένη εκπομπή πραγματοποιήθηκε μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων στα γραφεία της Τ.Ο Αθηνών με σκοπό να απαντήσει στα ερωτήματα για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που μπήκε στη βουλή. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο και αναδείχτηκε η πρώτη ενημερωτική εκπομπή της χρονιάς! Τους «Πρωταγωνιστές» παρακολούθησαν 1.683.000 τηλεθεατές και συγκεκριμένα περισσότεροι από τους μισούς που εκείνη την ώρα παρακολουθούσαν τηλεόραση (μερίδιο τηλεθέασης 51%). Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 10η θέση βρίσκεται πάλι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής με την προεκλογική του συνέντευξη στη ΝΕΤ.”

Αμέσως μετά την τραγωδία στα Τέμπη συνέντευξη έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους “Πρωταγωνιστές” του Θεοδωράκη. Ας δούμε την θεαματικότητά της.

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού πήρε τη «σκυτάλη» από τη σειρά Σασμός με 23,3% τηλεθέαση και «γκρεμίστηκε» σχεδόν αυτόματα στο 9,7% σε ό,τι αφορά στο δυναμικό κοινό που αφορά στις ηλικίες 18-54. Ειδικότερα, η τηλεθέαση της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη κυμάνθηκε από 8,1% έως 10,6% σε τέταρτα.

Αναλυτικά η τηλεθέαση της συνέντευξης ανά τέταρτα:

Exit mobile version