Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσοτάκης κατά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Όταν όλοι μιλούν για εμάς χωρίς εμάς…

Μητσοτάκης κατά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Όταν όλοι μιλούν για εμάς χωρίς εμάς…

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι καθ’ όλα νόμιμο πολιτικό κόμμα και καμία δικαστική απόφαση δεν το έθεσε εκτός νόμου! Βεβαίως και η τροπολογία του ανεκδιήγητου Βορίδη, κάποτε συνηγόρου της Τζούλη Μπάρκα, ο οποίος είχε κατορθώσει τον πολιτικό θρίαμβο ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων να πάρει 0,9% ποσοστό μικρότερο και από γραφικούς συνυποψηφίους του, δεν έχουμε δικαίωμα να συμμετέχουμε στις εκλογές και είναι βέβαιο ότι παράνομα και αντισυνταγματικά θα κοπεί το ψηφοδέλτιό μας.

Δεν τους αρκεί η φυλακή, δεν τους αρκεί ο αποκλεισμός και έτσι (από κεκτημένη ταχύτητα ίσως;) εξαπολύουν ποταμό συκοφαντιών κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ χωρίς δικαίωμα να ακουστεί η φωνή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και οι θέσεις της, τις οποίες τουλάχιστον από αυτήν την ιστοσελίδα γνωρίζουν. Έτσι ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης δήλωσε: 

“Εμείς φέρνουμε νέα τροπολογία που δίνει τη δυνατότητα στην πλήρη σύνθεση του τμήματος του Αρείου Πάγου να ερμηνεύσει το νόμο τον οποίο έχουμε ψηφίσει και να υψώσει αυτό το τείχος το οποίο θα πρέπει υπό κανονικές συνθήκες να ενώνει όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις. Αύριο στη Βουλή θα αναλάβουν όλες και όλοι την ευθύνη τους. Αυτοί που δεν θα ψηφίσουν αυτή την τροπολογία είναι οι ίδιοι οι οποίοι κλείνουν το μάτι τελικά στη “Χρυσή Αυγή”. Είναι οι ίδιοι οι οποίοι θέλουν τελικά με κάποιο τρόπο αυτό το μόρφωμα να βρεθεί στο κοινοβούλιο. Θέλω να θυμίσω στο παρελθόν όποτε χρειαζόταν συμπορεύτηκε μαζί τους. Μαζί ψήφισαν τότε για να πέσει η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Και για τις αλλαγές του εκλογικού νόμου μαζί είχαν συμπορευτεί.”

Κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μιλάει ο Μητσοτάκης και αυτό έχει το σκοπό του. Αφ΄ ενός μεν να κατηγορήσει τον πραγματικό αντίπαλο του Συστήματος, αφ’ έτερου δε να “χαρίσει” τους αληθινούς Χρυσαυγίτες σε κόμματα, που δεν έχουν καμία σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όχι μόνον, αφού στρέφονται ανοικτά εναντίον της και αποκηρύσσουν την όποια επαφή τους. Φυσικά και θα μπορούσαμε να πούμε πολλά, αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Όπως με θόρυβο εμφανίστηκαν κάποιοι έτσι μέσα στην σιωπή θα εξαφανιστούν. 

Ο Μητσοτάκης όμως λέει και ένα μεγάλο ψέμα! Ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμπορεύτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του εκλογικού νόμου, ενώ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό προκύπτει από τα επίσημα πρακτικά της βουλής, απείχε της ψηφοφορίας δηλώνοντας όπως δηλώνει και σήμερα ότι δεν είναι ούτε με τον Τσίπρα, ούτε με τον Μητσοτάκη. Λέει αυτό το ψέμα και παραλείπει να πει την αλήθεια ότι η Νέα Δημοκρατία συμπορεύτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ για να περάσουν το μνημόνιο το 2015, ενώ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Exit mobile version