Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Ισραήλ, τα «αντισημιτικά» έθιμα του Πάσχα στην Ευρώπη και το «πογκρόμ» κατά των Χριστιανών στον Ναό της Αναστάσεως! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Ισραήλ, τα «αντισημιτικά» έθιμα του Πάσχα στην Ευρώπη και το «πογκρόμ» κατά των Χριστιανών στον Ναό της Αναστάσεως! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παλαιότερα, οι σιωνιστές παρέμβαιναν με «κομψούς» τρόπους και συνήθως «δια της πλαγίας οδού» σε κυβερνήσεις, για κάποια έθιμα της Μεγάλης Εβδομάδας που θεωρούσαν «αντισημιτικά». Τώρα, το κάνουν επισήμως δια της διπλωματικής οδού, μέλη της κυβέρνησης του Ισραήλ!

Έτσι, o υπουργός Διασποράς και Κοινωνικής Ισότητας Αμικάι Τσίκλι (Amichai Chikli), έστειλε τις προηγούμενες ημέρες επίσημες επιστολές διαμαρτυρίας προς του πρεσβευτές της Πολωνίας, της Ελλάδας και της Ολλανδίας, καλώντας τις χώρες να απαγορεύσουν έθιμα με «αντισημιτικό» περιεχόμενο!

Εις ότι αφορά την Πολωνία, ο Ισραηλινός υπουργός στοχοποίησε ένα έθιμο των ημερών, κατά το οποίο οι κάτοικοι της πόλης Pruchnik παρακολουθούν την καύση ενός ομοιώματος που φοράει κιπά, δηλαδή του Ιούδα, υποστηρίζοντας ότι «Ενώ οι παραδόσεις είναι σημαντικές, οι τελετές που αναφέρονται παραπάνω έχουν οδηγήσει σε όλη την ιστορία σε συκοφαντίες αίματος, διακρίσεις και πογκρόμ εναντίον αθώων Εβραίων και άλλων παρευρισκομένων».

Εις ότι αφορά την Ολλανδία, ο Ισραηλινός υπουργός στοχοποίησε το έθιμο που λαμβάνει χώρα την Μεγάλη Παρασκευή, σε μια μικρή ολλανδική πόλη στο Ootmarsum, όπου δεκάδες άντρες φορώντας ασορτί ενδυμασίες περπατούν στους δρόμους της πόλης τους τραγουδώντας για τη δολοφονία του Ιησού Χριστού από τους Εβραίους.

Στην περίπτωση αυτή, οι απαιτήσεις των Ισραηλινών ικανοποιήθηκαν αμέσως, καθώς η κυβέρνηση της Ολλανδίας έδωσε εντολή αλλάξουν στίχους στο τραγούδι, αντικαθιστώντας το «Εβραίοι» με το «άνθρωποι».

Εις ότι αφορά την Ελλάδα, ο Ισραηλινός υπουργός διαμαρτυρήθηκε στον Έλληνα πρέσβη για το φερόμενο κάψιμο μιας ισραηλινής σημαίας στις 11 Απριλίου σε αγώνα μπάσκετ στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο του Ισραηλινού υπουργού βρέθηκε και το «Μοιρολόι της Παναγιάς» (ή «Κάλαντα της Μεγάλης Παρασκευής»), αλλά και το κάψιμο του Ιούδα, σε διάφορες περιοχές της χώρας…

Κι ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, οι σιωνιστές εξαπέλυσαν «πογκρόμ» κατά των Χριστιανών προσκυνητών το Μεγάλο Σάββατο, απαγορεύοντάς τους να μεταβούν στον Ναό της Αναστάσεως, δήθεν για λόγους ασφαλείας και ξυλοκοπώντας τους αγρίως!

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

Α.Β.

 

Exit mobile version