Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν ο Ομπάμα ανησυχούσε για την Χρυσή Αυγή 

U.S. President Barack Obama (R) is pictured during his meeting with Greek Prime Minister Antonis Samaras in the Oval Office of the White House in Washington, August 8, 2013. REUTERS/Jason Reed (UNITED STATES - Tags: POLITICS)

Όταν ο Ομπάμα ανησυχούσε για την Χρυσή Αυγή 

Στις 8 Αυγούστου του 2013 συναντιότανε ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο Ομπάμα στο Οβάλ Γραφείο. Έγραφε σχετικά για την συνάντηση αυτή ο γνωστός υβριστής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Μιχάλης Ιγνατίου: 

“ΕΘΝΟΣ, ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΟΜΠΑΜΑ – ΣΑΜΑΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ, οι ερωτήσεις για τη Χρυσή Αυγή: «…Είναι εντυπωσιακό ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ασχολήθηκε με τη ναζιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», η οποία εισήγαγε στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό μεθόδους μαφίας. Στη συζήτηση για τη λαθρομετανάστευση και το κύμα προσφύγων από τη Συρία, ο κ. Ομπάμα προσφέρθηκε να βοηθήσει και στη φρούρηση των θαλάσσιων συνόρων… Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι συνομιλητές του πρωθυπουργού αλλά και ο ίδιος μίλησαν για απαράδεκτα φαινόμενα εξτρεμισμού… Το θέμα της ναζιστικής Χ.Α. χαρακτηρίζεται «πολύ ευαίσθητο», καθώς παρουσιάζει επικίνδυνη αντιαμερικανική και αντισημιτική συμπεριφορά. Οι γραφειοκράτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τη δράση της και διατηρούν συνεργασία με το Εβραϊκό Λόμπι, τους Ελληνοαμερικανούς και την Αθήνα για την αντιμετώπισή της. Πιστεύουν ότι η ενίσχυσή της στις δημοσκοπήσεις οφείλεται στα σκληρά μέτρα που επέβαλε η τρόικα και κυρίως στην ανεργία ανάμεσα στους νέους. «Εάν ο κ. Σαμαράς δείξει έργο στο θέμα της οικονομίας, η Χ.Α. θα ξεφουσκώσει» δήλωσε η διπλωματική πηγή, που έχει γνώση των συζητήσεων του Έλληνα πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.»

Αύγουστο ο Ομπάμα ζητούσε από τον Σαμαρά να πάρει σκληρά μέτρα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Σεπτέμβριο μας φόραγαν χειροπέδες και έστηναν μία ολόκληρη πολιτική σκευωρία που κρατά υπό διωγμόν το Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για περισσότερα από δέκα χρόνια! 

Exit mobile version