Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα “ΝΕΑ”: Το “πασοκικό παρελθόν του Εισαγγελέα Κανελλόπουλου”

Τα “ΝΕΑ”: Το “πασοκικό παρελθόν του Εισαγγελέα Κανελλόπουλου”

Από Εθνικιστής και “ακροδεξιός” μέχρι “νεοναζί” σύμφωνα με την μιαρή πολεμική ενός ολόκληρου Συστήματος να καταντάς οπαδός ενός ένθερμου υποστηρικτή του ΠΑΣΟΚ είναι λίγο δύσκολο. Αλλά όλα γίνονται σε αυτόν τον τόπο αρκεί να κτυπηθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… Χωρίς άλλο σχόλιο και θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για τα ψέματα που λέγονται και γράφονται, αλλά απαξιούμε, σας παραθέτουμε τι έγραψε στην εφημερίδα τα “ΝΕΑ” στις 9 Απριλίου ο δημοσιογράφος Παπαχρήστου:

“Γ.Χ. Παπαχρήστου – ΤΑ ΝΕΑ: ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ 

Δεν περνάει εύκολα η περίπτωση του κ. Τάσου Κανελλόπουλου ως επικεφαλής του κόμματος Έλληνες που φιλοδοξεί να πάρει την θέση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, αν καταφέρει να περάσει τελικά τις συμπληγάδες του Α’ Τμήματος του Αρείου Πάγου. Υπάρχουν, μου είπαν, ισχυρές αντιδράσεις από πρώην χρυσαυγίτες, όπως ο πρώην βουλευτής της Χ.Α. Αρβανίτης, αλλά και από απόστρατους που στελεχώνουν το κόμμα Κασιδιάρη. Ο ίδιος ο Κασιδιάρης, που είναι ο άτυπος αρχηγός, τον θέλει, αλλά οι από κάτω καταλογίζουν στον Κανελλόπουλο το… πασοκικό του, απώτατο παρελθόν! Υπενθυμίζω σχετικά ότι ο κ. Κανελλόπουλος, όπως και οι υπόλοιποι εξ επτά αδελφών οικογένεια, είχε ισχυρούς δεσμούς με τον Γεώργιο Παπανδρέου κι αργότερα με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο ίδιος ο φερόμενος ως αρχηγός του ναζιστικού μορφώματος είχε, μου λένε, διατελέσει μέλος της νεολαίας της Ένωσης Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου, αργότερα μετά την δικτατορία, στην οποία είχε δεδηλωμένα σταθεί αντίπαλος, ήταν κοντά στον Ανδρέα και αποτελούσε μέχρι πρόσφατα ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ….”

Ουδεμία διάψευση υπήρξε για το δημοσίευμα αυτό του Παπαχρήστου στα “ΝΕΑ”. Μετά ταύτα “εθνικόφρονες” αντιφασίστες περαστικά σας. Και όσο για κάποιους που ψιθυριστά δηλώνουνε εθνικιστές, συλλυπητήρια.

Exit mobile version