Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιος θυμάται τον Νίκο Μουστάκα; Νέα δολοφονική επίθεση από σεσημασμένους λαθρομετανάστες εγκληματίες στην Ακρόπολη…

Ποιος θυμάται τον Νίκο Μουστάκα; Νέα δολοφονική επίθεση από σεσημασμένους λαθρομετανάστες εγκληματίες στην Ακρόπολη…

Συμμορία αλλοδαπών μαχαίρωσε στον λαιμό δεκαοχτάχρονο για να τον ληστέψει στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, στον οποίο συμβαίνουν πολλά ανάλογα περιστατικά βαριάς εγκληματικότητας. Αυτό είναι το κράτος του “νόμου και της τάξης” της Ν.Δ., το οποίο δεν μπορεί να προστατεύσει τους επισκέπτες των αρχαιολογικών μας χώρων στους οποίους προσέρχονται χιλιάδες Ελλήνων και τουριστών, οι οποίοι θέλουν να επισκεφτούν τα αρχαία Μνημεία. 

Μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας συνελήφθη ο μαχαιροβγάλτης επ’ ονόματι Αρμπέρ ο οποίος δηλώνει δεκαεφτάχρονος (πολύ βολικό…) και βρέθηκε γιατί ήταν σεσημασμένος για ανάλογη δράση και είχε συλληφθεί μόλις πριν έναν χρόνο ως μέλος συμμορίας ανηλίκων που ληστεύανε με την απειλή μαχαιριών παιδιά στους Αγίους Αναργύρους! Και είχε αφεθεί ελεύθερος… Σε λίγα χρόνια θα είναι πάλι στην Αθήνα για να συνεχίσει την δράση του!

Μη ξεχνάτε ότι τον Αύγουστο του 2018 δολοφονήθηκε στου Φιλοπάππου ο εικοσιπεντάχρονος Νίκος Μουστάκας, που είχε έλθει να κάνει διακοπές στην Ελλάδα από την Αγγλία που εργαζότανε εξόριστος από το μνημόνιο. Το έγκλημα πήρε επάνω του ένας Πακιστανός που δήλωσε δεκαοχτάχρονος και τιμωρήθηκε με μόλις οκτώ χρόνια κάθειρξη και σήμερα βέβαια είναι ελεύθερος! 

Αυτά γίνονται στην Ελλάδα γιατί ψηφίζουν όποιοι ψηφίζουν αυτές τις κυβερνήσεις και είναι άξιοι της μοίρας τους. Όσο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν την ήθελαν για να επιστρέψουν στην… “ομαλότητα”! Καλή επιστροφή λοιπόν…

Exit mobile version