Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Χριστός Ανέστη!!! Χρόνια πολλά αδέρφια μου!!! Είθε συντόμως να αναφωνησουμε και Ελλάς Ανέστη. Το θέλει ο Θεός, το ποθεί η καρδιά μας. Πρέπει όμως ο πνευματικός Αγών ημών των Αληθινών Ελλήνων να ριζώσει στην κοινωνία μας ως καρπός κάθαρσης από τις ελλείψεις και τις ανομιες που σκόρπισε στις ζωές μας το ψευτορωμεικο.         

Τούτες τις άγιες ημέρες των Παθών Τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού μας στην Γενέτειρα Γη τής οικογένειάς μου στην Αγία Βοιωτία πραγματοποιησα μια βαθιά, γόνιμη και απαραίτητη ενδοσκοπηση. Είδα ξανά εμπρός μου ολάκερη τη ζωή μου, τις περιπέτειες, τα ολισθηρα μονοπάτια, τα φαρμακερά βέλη, την αγάπη που έδωσα και έλαβα, την Νίκη που σηματοδοτεί το όρθιο ανάστημα. Παρακολούθησα ταυτόχρονα τις εθνικές, κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις που σημαδευουν με αρνητικό τρόπο την ψυχολογία τού Ελληνισμού μας για να αφαιρέσουν οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου την Γη των Πατέρων μας.

Εντρυφησα για μια ακόμη φορά στην ραγδαία αφαιρετική δομή τής υπαίθρου χώρας που όμως καλεί πάντα πίσω τα παιδιά της που την εγκατέλειψαν. Οι συγκρίσεις είναι μοιραίες και τα αποτελέσματα απολύτως χρήσιμα και ασφαλή. Εδώ στην Γενέθλια Γη έρχεται ο νους στα παιδικά μας χρόνια, συναντάμε τον Θεάνθρωπο με τον νου και την καρδιά, ανασαινουμε Αληθινή Ελλάδα και φυσική ωραιότητα, γινόμαστε με την οικογένειά μας ένα σώμα με τον Αληθινό Ελληνισμό, με τα αδέρφια μας και σχεδιάζουμε μαζί με τα παιδιά μας την Ανάσταση τής Αγίας και Μεγάλης, τής Αληθινής Ελλάδος μας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποβολή των Εφιαλτών που έχουν παρεισφρυσει σε όλη την έκταση τής εθνικής και κοινωνικής ιεραρχίας και διαστρωματωσης. Αυτή η κάθαρση πρέπει να είναι απόλυτη, δίκαιη και οριστική. Όλοι όσοι ασχολούνται με την πολιτική και θεσμική καθοδήγηση και πλοήγηση τού λαού μας μιλούν για έναν καιρό παρακμής.

Είναι αυτή η ξεκάθαρη παρακμή για την οποία μιλήσαμε πρώτοι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ αγωνιζόμενοι για την εθνική μας ενότητα και την πίστη στα Ιδανικά τής Ελληνικής Φυλής, για την λύτρωση και την ανάπτυξη τής ισχυρής Ελλάδος τής καρδιάς και των ονείρων μας. Όμως οι εχθροί τής ευλογημένης Πατρίδος μας ενδεδυμενοι με μια ψευτικη ελληνοσυνη, ξεκάθαρα ψευτορωμιοι, θέλουν να στήσουν μια Ελλάδα με ελάχιστους Έλληνες και μηδενική εθνική Συνείδηση έως αφανισμου.

Κι έτσι βάλανε εμπρός για ακόμη μια φορά στην ιστορία μας την μηχανή τού διχασμου ανοίγοντας διάπλατα στον αιώνιο εχθρό την νέα Κερκοπορτα.

Βγαίνουν λοιπόν δήθεν ξαφνικά κάποιοι και μιλάνε ανοικτά για τα λάθη που έχουν κάνει. Με την διαφορά ότι αυτά τα λάθη που τώρα λένε ότι παραδέχονται είναι στην πραγματικότητα εγκλήματα. Βγαίνουν λοιπόν τα νεοταξικα αφεντικά και μιλάνε για τα λάθη που γίνανε με τα γνωστά εμβόλια τού κορονοιου που σαφώς γιατρευεται αφού χάθηκαν πρώτα ζωές. Βγαίνουν οι πολιτικοί υπάλληλοι στα δήθεν ελεύθερα έθνη και μιλάνε για κάποια λανθασμένα μέτρα που όμως εξοντωσαν ζωές και την εθνική οικονομία.

Στις μέρες μας όμως έχουμε και την ομολογία των λαθών που λένε ότι διέπραξαν κάποιοι δήθεν Εθνικιστές που αποδεικνυονται ψευτοπατριωτες. Είναι κάποιοι ψευτοεθνικιστες που βάζουν ακόμη και τρίτα πρόσωπα προκειμένου να απολογηθούν για λογαριασμό τους ζητώντας συγνώμη για κάποιες όπως λένε ακραίες θέσεις, συμπεριφορές και αναφορές. Φτάνουν στο σημείο να ζητούν συγνώμη που υπήρξαν Εθνικιστές και σπεύδουν να προσκυνησουν την παγκοσμιοποίηση φερομενοι ως Ιούδες. Την ίδια στιγμή τα σκάνδαλα τής ανηθικοτητας και τής εγκληματικοτητας πνίγουν την Ελληνική κοινωνία μέσα από κάποια καλλιεργημενα πρότυπα τού πολιτικού συστήματος που        διαθέτουν και βουλευτικές έδρες.

Ο ελληνικός λαός ωστόσο με τα μέτρα που μάς προέκυψαν κατόπιν σε κλίμα ψυχροπολεμικο από τις προσωρινά μεγάλες δυνάμεις έρχεται αντιμέτωπος με την ανεργία, την ακρίβεια και την οικονομική στενότητα. Τα χωριά μας έχουν αδειάσει από νέα ελληνικά χέρια και εθνική παραγωγή. Πλέον γεμίζουν μόνον στις εορτές και τα καλοκαίρια, αλλά και πάλι μειωμένα καθώς η ανέχεια συνοδεύεται από την μείωση τού Ελληνικού πληθυσμού καθώς οι γεννήσεις υστερούν πολύ των θανάτων. Κι αυτό όταν η είσοδος και η ενσωμάτωση των λαθροεισβολεων αυξάνονται αλματωδώς από το κατοχικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας.

Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές αρνούμαστε την κάλυψη των εγκλημάτων τού πολιτικού συστήματος πίσω από κάποια δήθεν λάθη. Λάθη όλοι κάνουμε, πλην όμως μαθαίνουμε από αυτά και δεν τα επαναλαμβανουμε. Διότι τα επαναλαμβανομενα λάθη είναι πολύ απλά συνειδητά εγκλήματα τα οποία συχνά επικαλούνται και λένε οι πολιτικοί τού ελληνοφωνου νεοταξισμου προεκλογικά ότι τάχα μου θα διορθώσουν.                                Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ όχι απλά δεν ζητούμε καμία απολύτως συγνώμη για την ιδεολογία μας αλλά ευχαριστούμε τον Θεό για τις αρχές και τα Ιδανικά με τα οποία μάς προικισε. Ευχαριστούμε και ευχαριστώ τον Θεό από καρδιάς που μάς έπλασε Έλληνες, Ορθόδοξους Χριστιανούς και Εθνικιστές. Διότι αγαπούμε με όλη μας την καρδιά τον Θεό, τα παιδιά μας που είναι η ζώσα Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Γεννηθήκαμε Έλληνες και θα διατηρήσουμε την Θεία και Εθνική μας Νομοτελεια δια παντός αγωνιζόμενοι και συντριβοντας δυσκολίες και εχθρούς.

Σκοπός παγιος τού Αρχέγονου και Απροσκυνητου Λαϊκού Εθνικισμού και Ελληνορθοδοξου Εθνικοκοινωνισμου μας είναι η ενίσχυση τής αγροτικής παραγωγής και τού Εθνικού μας πληθυσμού σε όλη την ελληνική περιφέρεια. Να γεμίσει με Έλληνες στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση ολάκερη η Πατρίδα μας έως το πιο απομακρυσμενο νησί και χωριό. Να τηρηθούν οι Εθνικές Παραδόσεις και να αποκτήσει η Ιερή Ελλάς Εθνικό Στρατηγικό Σκοπό. Να αναπτυχθεί εκ νέου και δια παντός η Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών που επιθυμησε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και επιθυμεί κάθε Αληθινός Έλλην στηριγμένη στην πατροπαραδοτη Ελληνική Κοινωνία τής Πατρίδος, τής Θρησκείας και τής Οικογένειας.

Θέλουμε την Αληθινή Ελλάδα τής Αρετής και τής Τόλμης που κατακτά την Ελευθερία λυτρωνοντας πάσα Γη και ψυχή ελληνική, δήθεν ελεύθερη και προσωρινά αλυτρωτη. Σκοπός μας είναι να αναστησουμε την Αληθινή και μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες και ελληνικά παιδικά χαμογελα. Είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών με Βασιλέα τον Ιησού Χριστό και Θεό μας και Υπέρμαχο Στρατηγό την Μάνα μας Παναγία. Κι αυτή η Αληθινή Ελλάς δεν είναι υπόθεση μιας στημένης κάλπης αλλά τής Αδαμαστης Ελληνικής Ψυχής. Ελληνικός Εθνικισμός, Πιστός Ελληνισμός, Εργαζομενοι, Νεολαία, Εθνικός Στρατός, Ένας Ενιαίος και Ανίκητος Ελληνισμός χαράζει την Αυγή τής Ελληνικής Φυλής Χρυσή.

Exit mobile version