Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ Ο……ΑΠΟΠΑΤΟΣ !

Διανύοντας προεκλογική περίοδο, αντί να ενημερώνεται ο λαός από τους πολιτικούς και τα ΜΜΕ, για τα προγράμματα των επίδοξων κυβερνητών, παρακολουθεί στις τηλεοπτικές οθόνες, στα ραδιόφωνα, στις εφημερίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους  πολιτικάντηδες, να συζητούν, να αναλύουν  να διαπληκτίζονται και να αλληλοκατηγορούνται γιά το ποιός έχει στις τάξεις του  βιαστές γυναικών.
Η πλειοψηφία των Ελλήνων όλα αυτά τα εισπράτει σαν γκομενιλίκια, αισχρότητες , κατάντια, κατάπτωση, και παρακμή σε κάθετη πτώση !
Κάποιοι υποστηρίζουν και μας καθησυχάζουν λέγοντας ότι όταν η πτώση πιάσει πάτο, τότε θα αρχίσει η ……άνοδος, όπως (λένε)ο κουβάς του μαγκανοπήγαδου που για να ανεβάσει νερό, πρέπει πρώτα να πιάσει πάτο.
Σε αυτούς, εμείς λέμε ότι έτσι όπως πορεύονται προς τον κατήφορο, όταν πιάσουν πάτο δεν θα ξεκινήσουν να ανεβαίνουν, αλλά θα συνεχίσουν προς τον……….απόπατο !
Και σε αυτούς που τυχόν δεν γνωρίζουν τι είναι ο απόπατος, τους λέμε ότι απόπατος είναι ο λάκος ( οι παλαιοί την έλεγαν χέστρα), που βρίσκεται πιό κάτω από το πάτο, εκεί όπου καταλήγουν τα κόπρανα των σημερινών πολιτικάντηδων !

Νικόλαος  Η. Σκαντζός

Exit mobile version