Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο «πράσινος μέχρι το κόκαλο» κυρ – εισαγγελέας και η φανταχτερή δεξίωση στο Grand Chalet

Ο «πράσινος μέχρι το κόκαλο» κυρ – εισαγγελέας και η φανταχτερή δεξίωση στο Grand Chalet

Καινούργιος στην πολιτική «πιάτσα» ο 76χρονος κυρ-εισαγγελέας, αλλά αρχίζουμε να τον μαθαίνουμε, απ’ όλες τις… όψεις. Βλέπετε, η Ελλάδα είναι μικρή χώρα, κι ως γνωστόν, όλοι έχουν την τάση να… μιλάνε πολύ.

Βέβαια, ο ίδιος προσπαθεί να μπερδέψει τον κόσμο, λέγοντας πως ψήφιζε και ΠΑΣΟΚ, αλλά και ΝΔ, όμως με το πρώτο είχε μια… ιδιαίτερη σχέση.

Ιδού πως περιγράφει αυτή την… ιδιαίτερη σχέση γνωστή ιστοσελίδα: 

«Η αλήθεια είναι ότι αρκετός κόσμος που γνωρίζει τον Τάσο Κανελλόπουλο έχει πέσει από τα σύννεφα. «Κάποτε ήταν πράσινος μέχρι το κόκαλο…», λένε, παραπέμποντας στον χώρο του παλαιού ΠΑΣΟΚ (καθώς και στα φιλικά του αισθήματα για το αθλητικό τριφύλλι)».

Επιπλέον, αποκαλύπτει ότι ο 76χρονος κυρ-εισαγγελέας είχε και μια άλλη… αδυναμία, στις δεξιώσεις. Αναφέρεται δε στο δημοσίευμα και η πιο ξακουστή δεξίωση που παρέθεσε:

«Πηγές θυμούνται ακόμη τη δεξίωση που είχε παραθέσει κάποτε στο Grand Chalet στο Κεφαλάρι, ως άλλος businessman, παρουσία ισχυρών επιχειρηματιών, και γενικώς ηχηρότατων ονομάτων, προκαλώντας αίσθηση, ψιθύρους, «εντυπώσεις». 

Οι δε «κακές γλώσσες» (οι… φαρμακόγλωσσες), λένε πως η φανταχτερή αυτή δεξίωση ήταν «χορηγία» γνωστότατου «επιχειρηματία», που ομοίως ήταν «πράσινος μέχρι το κόκαλο», ιδίως εις ότι αφορά το… «αθλητικό τριφύλλι». 

Exit mobile version