Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια κοινοβουλευτική φάρσα και οι… μελλοντικές αποστασίες

Μια κοινοβουλευτική φάρσα και οι… μελλοντικές αποστασίες

Ως γνωστόν, η –διεθνώς και επιτοπίως άγνωστη- πρώην βουλευτής του κόμματος Βελόπουλου, Κατερίνα Αλεξοπούλου, εκδιώχτηκε στην ουσία απ’ το κόμμα της, μετά από δημοσίευμα που την έφερε να συνομιλεί υπογείως με την Νουδούλα, για… μελλοντική (μετεκλογική) αποστασία.

Παρεμπιπτόντως, η λεγάμενη κατέχει το ρεκόρ της πιο σύντομης αποχώρησης από κοινοβουλευτική ομάδα και επιστροφής σε αυτήν!

Ήταν 11:30 της 31ης Αυγούστου 2020, όταν η βουλευτής κατέθεσε στον πρόεδρο της βουλής δήλωση ανεξαρτητοποίησης από το κόμμα με το οποίο εξελέγη, επικαλούμενη «προσωπικούς λόγους». Λίγη ώρα αργότερα, η μανδάμ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της βουλής και του ζήτησε να… ακυρώσει την ανεξαρτητοποίησή της!

Ο πρόεδρος της βουλής της εξήγησε ότι αυτό δε γίνεται, καθώς η επιστολή ανεξαρτητοποίησής της έχει πρωτοκολληθεί. Κι ότι, με βάση τον Κανονισμό της βουλής, εφόσον επιθυμούσε να επανέλθει στο κόμμα της, θα έπρεπε η ίδια να καταθέσει νέα επιστολή με την οποία να δηλώνει τη θέλησή της, αλλά να καταθέσει και ο Βελόπουλος επιστολή, που να γνωστοποιεί την επανένταξή της στην ΚΟ του κόμματός του. Τελικά, οι δύο επιστολές έφτασαν στο προεδρείο της Βουλής κι έληξε εκεί το θέμα…

Ακούστε τώρα τι διέδωσαν τότε οι… «κακές γλώσσες», για το παρασκήνιο της υπόθεσης:

Πως, κάποια νεαρά, που συστήθηκε ως ιδιαιτέρα του Κούλη Μητσοτάκη, τηλεφώνησε στην λεγάμενη και την συνέδεσε με τον «Κούλη». Που δεν ήταν ο πραγματικός Κούλης, αλλά κάποιος γνωστός μίμος – ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε- με άγνωστο «εντολέα». Ο «Κούλης», λοιπόν, την δήλωσε το… ενδιαφέρον του να την εντάξει στην Νουδούλα, της έταξε και κάτι… ψιλά και η Αλεξοπούλου «τσίμπησε» αμέσως και τον ρώτησε για την όλη μεθόδευση της αποστασίας. Αυτός, της είπε να καταθέσει πρώτα δήλωση ανεξαρτητοποίησης και εν συνεχεία να επικοινωνήσει με τον διευθυντή του γραφείου του, για τα… διαδικαστικά της ένταξής της στην Νουδούλα.

Όντως, η Αλεξοπούλου έσπευσε να ανεξαρτητοποιηθεί, αλλά μόλις επικοινώνησε με τον διευθυντή του γραφείου του Κούλη, αυτός δήλωσε πλήρη άγνοια. Με τα πολλά, η λεγάμενη κατάλαβε πως εξαπατήθηκε, κι επέστρεψε σα… βρεμένη γάτα στο κόμμα του Βελόπουλου.

Αναφερθήκαμε σ’ αυτή την ιστοριούλα, διότι μετά τις εκλογές προβλέπονται πολλές επαναλήψεις της υπόθεσης Αλεξοπούλου, με τη μόνη διαφορά πως θα είναι πραγματικές και όχι φάρσες!

Α.Β.

Exit mobile version