Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οδεύουμε προς τις εκλογές τής 21ης Μαΐου μέσα σε μια περίοδο σκανδάλων που το ελληνόφωνο καθεστώς τα χρησιμοποιεί για να αποπροσανατολίσει τον Ελληνικό λαό από τα περαιτέρω δεινά που τον περιμένουν. Το ψευτορωμέικο αναδύει την πνευματική σήψη και την πολιτική ανηθικότητα που χαρακτηρίζει τον προδοτικό του χαρακτήρα προβάλλοντας σκόπιμα κάποια δήθεν πατριωτικά αναχώματα.

 

Τα αληθινά προβλήματα τής Πατρίδος μας ξάφνου ξεχνιούνται και αποσύρονται από την επικαιρότητα και την εικόνα που διαχέει στον λαό η συστημική προπαγάνδα. Η λαθραία εγκληματικότητα, οι κατασχέσεις ελληνικών σπιτιών από τις ακατάσχετες παγίδες των δανείων, ακόμη και η μεθοδευμένη συγκυριαρχία με τούς Τούρκους στο Αιγαίο μας αποσύρονται από την ειδησεογραφία. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για την διεθνή τραπεζική κρίση που απειλεί τις καταθέσεις.

 

Όλοι οι συστημικοί επιθεωρητές τού σκλαβωμένου ελληνικού νου μιλάνε για τα σκάνδαλα σεξ και ανηθικότητας τού διεφθαρμένου πολιτικού περιβάλλοντος αλλά και για τις προεκλογικές συζητήσεις για τις κομματικές συνεργασίες που ζυμώνονται. Πολιτικοί «σωτήρες» διαρκώς εμφανίζονται και πολλαπλασιάζονται, αλλά η σωτηρία τους πάντα αποδεικνύεται μια τεράστια πλάνη. Εκβιασμοί προσώπων σημειώνονται με φόντο τις συναλλαγές με το καθεστώς στο βάθος και παράλληλα παρέχονται υποσχέσεις χωρίς νόημα. Οικονομικές υποσχέσεις μέσα σε ένα κράτος που έχει φορτωθεί ένα μεθοδευμένο υπέρογκο χρέος όταν τα μόνα έσοδα που εισπράττει προέρχονται από φόρους.

 

Την ίδια στιγμή οι ψευτοπατριώτες φτάνουν στον πάτο τής υποκρισίας όταν δηλώνουν ότι αποδέχονται τις ψήφους και την παρουσία των δήθεν νόμιμων μεταναστών. Ξεχνούν ωστόσο ότι οι νόμιμοι μετανάστες βάσει τού διεθνούς Δικαίου εισέρχονται κατόπιν προσκλήσεων για να καλύψουν εργασιακές ανάγκες και δεν παίρνουν ιθαγένειες μήτε προέρχονται από εχθρικές χώρες. Στην νεοταξικώς κατεχόμενη Πατρίδα μας έχουμε λαθρομετανάστες λαθροεισβολείς που εισέρχονται μέσω Τουρκίας από εχθρικές χώρες όταν οι Έλληνες λιμοκτονούν, λιγοστεύουν και βιαίως αντικαθίστανται.

 

Το ψευτορωμέικο καθεστώς οδεύει στην μεγάλη οικουμενική συγκυβέρνηση και τα δεινά που φέρνει θα είναι τόσο πολύ βαριά σε βαθμό που ο σκλαβωμένος ελληνικός λαός δεν θα μπορεί να τα σηκώσει με τίποτα. Ο Πιστός ελληνικός λαός πρέπει να δει κατάματα την αλήθεια και να αντιδράσει παίρνοντας τις σωστές, επιβεβλημένες και γενναίες αποφάσεις. Πατριωτικές λύσεις από κομματικά μετερίζια που ανέχονται τον ελληνόφωνο νεοταξισμό δεν υπάρχουν. Θεσμοί που λειτουργούν με γνώμονα την υπηρέτηση τού Έθνους μέσα σε ένα κράτος που είναι σάπιο και ασεβές σε Θεό, Πατρίδα και Έλληνα Άνθρωπο δεν υπάρχουν.

 

Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές υπηρετούμε την Αληθινή Ελλάδα έχοντας δώσει ιερό όρκο ακριβώς στον Θεό, την Ελλάδα και τον Έλληνα Άνθρωπο. Οι ανθέλληνες τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας φέρνουν την απόλυτη φτώχεια, την συντριβή στα εθνικά ζητήματα και την μικρότερη Ελλάδα με ελάχιστους Έλληνες. Η υπόθεση τού Αιγαίου οδεύει προς το διεθνές δικαστήριο τής Χάγης με την ήττα μας. Στην Καλαμαριά κάποιοι φρόντισαν να δώσουν δημοτική αίθουσα σε Σκοπιανό ζωγράφο όπως μαθαίνουμε όταν γίνεται λόγος για μια ψευτομακεδονική γλώσσα. Η δε παραγωγική και βιομηχανική Ελληνική μηχανή βυθίζεται, με την ανεργία να φουντώνει, την πείνα να απειλεί και την επαρχία πληθυσμιακά να τρεμοσβήνει.

 

 Ήρθε η ώρα να ενωθούμε αγαπημένε μου Πιστέ Ελληνικέ λαέ. Να γίνουμε αυτό που επιβάλλει η φύση και η αποστολή μας. Και η αποστολή μας δεν είναι να πελαγοδρομούμε ανάμεσα σε ανύπαρκτες λύσεις και σωτήρες. Η αποστολή μας είναι να φέρουμε την κάθαρση από την προδοσία και την Ενότητα στον Ελληνισμό που θέλει να ζήσει ως Ζωντανό και Ισχυρό Έθνος. Να καθαρίσουμε τις πλάτες μας από τον εσωτερικό εχθρό και να κάνουμε την Πατρίδα μας Απόρθητο Κάστρο Ελευθερίας και Ανάπτυξης συντρίβοντας τον εξωτερικό εχθρό. Να δημιουργήσουμε την Πατρίδα των ονείρων μας, μια Ελλάδα μεγαλύτερη με περισσότερους Έλληνες.

 

Κάποτε ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης είχε πει ότι οι Έλληνες θα πάρουν με τις πέτρες το ψευτορωμέικο το οποίο τούς ταλαιπωρεί. Καμία σκλαβιά δεν διαρκεί για πάντα. Η Ελλάς είναι η Γη τού Φωτός, τής Λευτεριάς και τής Αντρειοσύνης. Προστατεύει την Πίστη, τον Πολιτισμό και τον Άνθρωπο. Σπάει τα δεσμά τής δουλείας και πορεύεται με τα αθάνατα ιδανικά της στην κορυφή τής οικουμένης. Αυτές είναι οι αρχές τού Πιστού Ελληνισμού μας που υπηρετεί και εκφράζει ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας. Καμία στημένη κάλπη, κανένας αποκλεισμός που μάς είναι παντελώς αδιάφορος δεν μάς πτοεί. Η Αθάνατη και Αιώνια Ελλάς θα γνωρίσει εκ νέου και δια παντός ολόχρυση την Αυγή τής ανέσπερης Ανατολής. Το θέλει ο Θεός, το ποθούμε με τις ολόθερμες καρδιές μας, θα το πετύχουμε οπωσδήποτε.

 

Exit mobile version