Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ…..ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ !

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ…..ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ !

Μπορεί μιά είδηση που περιγράφει την κατάντια της σημερινής Ελληνικής κοινωνίας, να σε αρρωστήσει ;
Ναι, όταν έχεις λίγο φιλότιμο επάνω σου και αγαπάς και νοιάζεσαι για την Πατρίδα σου.
Την είδηση την δημοσίευσε η Αγγλική εφημερίδα «sun» η οποία φιλοξενεί τις δηλώσεις δεσμοφυλάκων Ελληνικών φυλακών, και είναι ένα ανήκουστο εξωφρενικό και λυπηρότατο γεγονός.
Η είδηση λέει ότι: Ο φονιάς της γυναίκας του (της Αγγλίδας Καρολάϊν), Μπ. Αναγνωστόπουλος, ο οποίος είναι φυλακισμένος στις φυλακές Μαλανδρίνου, δέχεται καθημερινά από πλήθος Ελληνίδων, σωρεία……ερωτικών επιστολών !!
Απίστευτο και όμως αληθινό !
Την είδηση αυτή δεν τη χωράει ανθρώπινο μυαλό, γιατί δεν μπορεί να φανταστεί ότι στην Ελληνική κοινωνία ζουν, αναπνέουν, πορεύονται, ενεργούν και συγχνωτίζονται με τους υπόλοιπους Έλληνες, γυναίκες με τέτοια σιχαμερή και νοσηρή νοοτροπία.
Γιατί όμως μπορεί να σε αρρωστήσει αυτή η είδηση ;
Γιατί πέρα από την αρρωστημένη ενέργεια αυτών των γυναικών και με δεδομένο ότι πλησιάζουν και οι εκλογές, σκέφτεσαι βασανιστικά και αρρωσταίνεις από αγωνία όταν αναρωτιέσαι:
Αυτές οι κυρίες(;), στις εκλογές που έρχονται, θα έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και θα ψηφίσουν ;
Και αν ψηφίσουν, ποιόν θα ψηφίσουν ;
Το πιό πιθανό είναι ότι θα ψηφίσουν ΣυριζοΝουΔούληδες και Πασόκους γιά τον λόγο ότι τα εγκλήματα και οι προδοσίες που έχουν διαπράξει αυτοί κατά της Ελλάδος και του λαού της, μοιάζουν με αυτό του δολοφόνου της γυναίκας του, που την στραγγάλισε μπροστά στο ανήλικο παιδί τους, όπως και αυτοί έχουν στραγγαλίσει τη Χώρα και τον λαό της.

Νικόλαος  Η. Σκαντζός

Exit mobile version