Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ !!

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ !!

Κάποτε , όταν το τύπωμα των εφημερίδων γινόταν με στοιχειοθεσία , ειχα δη μια γελοιογραφία..Ενας αρχισυντάκτης έλεγε σε έναν υπάλληλο : ” Πάρε το φορτηγάκι και πήγαινε να αγοράσης 100 κιλα στοιχεία “Θ” και 100 “Α” ! Ερχονται εκλογές !!”
ΕΝ ΑΡΧΗ ΉΝ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΣ.!!

Τυχαίως είδα στην “τβ” μίαν  αναφορά για τις ερωτικοσεξουαλικές δραστηριότητες κάποιου πολιτικάντη με κάποιες πολιτικάντισες!! Ολα λεγόντουσαν μέ σοβαρώτατον ύφος ώς να επρόκειτο περι τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου!!
Σε μίαν συνήθως σοβαρή ιστοσελίδα ησχολούντο ενδελεχώς  με τα  εσωκομματικά του γνωστού παραγωγού αλοιφής με δηλητήριο οχιάς κατά του κοροιδοιού..και πολλών αλλων παρομοίων προιόντων…
Υπαρχουν φυσικά πολύ περισσότερα  παραδείγματα αλλά τα αντιπαρέρχομαι ..
Αυτά μερικές ημέρες προ εκλογών απο τις οποίες θα κριθή αν θα μας  κυβερνήση συνδυασμός άχρηστων ή πανάχρηστων..
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ;;
Δεν έχετε επιλογές !! Τους ίδιους που σας έχουν φλομώση στις μπούρδες ! Απο εκείνον που θα έσκιζε τα μνημόνια και έφτιαξε χειρότερο ο ίδιος , μέχρι τον άλλον που σας ειχε σκλαβώση άγνωστον σε  ποιούς με το προσχημα μιας φτιαγμένης επιδημίας και τα απίστευτα κέρδη απο ενα δήθεν εμβόλιο που προκάλεσε περισσότερα θύματα απο την φτιαχτή αρρώστεια!!!
Και βέβαια όλοι θέλουν να σας αντικαταστήσουν με αφροασιάτες!!
Δεν τα λέω εγώ αυτά ! Η τρέχουσα  ειδησεογραφία τα λέη!!
Η ΠΕΡΙΡΕΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ…
Ας κανουμε έναν νοερό περίπατο στο τσίρκο όπου δίνουν παράσταση όλων τών ειδών κόμματα , αποκόμματα .και κομματάκια με…. στελέχη (!!!) τους πιο απίθανους “κλόουν” που έχουν υπάρξη!!!
Φυσικα , το πρώτο που ενδιαφέρει τους πάντες είναι η “ΝΟΜΉ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ”!!! Αλήθεια….Τί γλυκό , συναρπαστικό  , ωραίο , χυμώδες , ερεθιστικό
 ( σώματος και ψυχής !)…φρούτο είναι αυτή η πλανεύτρα εξουσία!!!
Αλλά και τι ωραία διάφοροι αυτο- αποκαλούμενοι  δημοσιογράφοι σας γοητεύουν με τις ίδιες και τις ίδιες ηλιθιότητες !!! και σείς τα καταπίνετε αμάσσητα!!
Κάθε τόσο , όταν τά αφεντικά  τους δώσουν διαταγές,  βλέπουμε  απολαυστικές κοκορομαχιες , μεταξύ των πολιτικάντηδων , για να πείσουν οτι είναι διαφορετικοί ενω είναι κατοικίδια των ίδιων αφεντάδων , του διεθνούς σιωνιστικού διευθυντηρίου!!!
Πολλοί απο τούς ” μικρούς ” ωρύονται και εκείνοι προσπαθώντας να πείσουν , τόν εαυτό τους πρωτιστως , οτι…αυτοί ” την εχουν μεγαλύτερη ” , την πιθανότητα δηλαδή να χρησιμεύσουν σαν δεκανίκια στόν έναν ή στόν άλλον!!
Πόσοι έχετε παρατηρήση ότι εδώ και αρκετά χρόνια όποιος βγη προθυπουργός ,κανη τή συνήθη γυροβολιά γιά να δηλώση την υποταγή του..! .Ισραήλ,  Ελβετία ,  ΗΠΑ!!! ( η “κίππα”φοριέται πολύ!)
Πρίν πολλά χρόνια ο Αρχιμανδρίτης ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ ΒΑΣΙΛΌΠΟΥΛΟΣ , Ηγούμενος της Μονής Πετράκη τότε , είχε εκθέση σε ένα μικρό μεν   εξαίρετο δε βιβλίο , με τίτλο
” η εβραιομασωνία ξεσκεπάζεται” τις πρωταρχικές αρχές αυτής της τρέλλας του διεθνισμού και του υποβιβασμού των ανθρώπων σε αχρηστους , ακόμα και για σκλάβους (!), οπως επαναλαμβάνη ο συνομιλητής του μητσοτακη και άλλων, γιουβάλ χαραρί , υπέρμαχος της μεγάλης επανεκκίνησης καί του αφανισμού της ανθρωπότητας!!
(ως ομοφυλόφιλος ,ισως λυπηθή τους…λοατκι!)
Εκτίθεται  στο βιβλίο πού ανέφερα ότι , το Ίσραήλ είναι η παραδοσιακή κεφαλή , στην ελβετία υπάρχουν τα διευθυντήρια και στις ΗΠΑ είναι η αριθμητική δύναμις
Και πράγματι! οι σιωνιστές κυβερνάνε στις ΗΠΑ ως το ” βαθύ κράτος”” . Στην Βασιλεία της Ελβετίας ξεκίνησε επισήμως το 1897 η ιστορία τών Σοφών της Σιών και του Διεθνούς Σιωνισμού!!
Βέβαια ανεπίσημα ειχε αρχίση πολύ νωρίτερα !
Αλλά ας διασκεδάσουμε με τα δικά μας ! Ενας ” αντισυστημικός” (σώπα καλέ!) τέως εισαγγελέας τα βρήκε πρός στιγμήν με έναν εξωμότη τής  Χρυσής Αυγής που πρόδωσε την παράταξη που τον έκανε” περσόννα” ..Η σούπα, όπως φαίνεται χάλασε!! Ο εξωμότης κατέθεσε προσφυγή στον άρειο παγο!!! Περιμένω με μεγάλη περιέργεια την απόφαση και ΑΝ  συμβαίνη κάτι που υποψιάζομαι θα επανέλθώ με άλλα σχόλια και συμπεράσματα !!
( έμαθα διάφορα απο τους καραγωγείς και βαρκάρηδες της Πάτρας !)
Μία νεαρή κυρία έκανε” κολλεγιά” με τον … μπογδάνο ! δεν τα βρήκαν !!! Προς μεγάλην τέρψιν αρκετών , αναιδώς εκφραζομένων , τώρα συνεταιρίσθη με κάποια άλλη κυρία!! Ιδωμεν!!
Αυτά ειναι πολυ γνωστά απο την ειδησεογραφία!!!
Μέσα σε αυτό το τσίρκο και το αστείο γαιτανάκι που παίζεται , εσείς  περιμένετε το σκοτεινό και ολέθριο μέλλον σας τρώγοντας κουτόχορτο!!!!!
Εμείς διασκεδάζουμε περιμένοντας να φαγωθούν μεταξύ τους οι πολιτικάντηδες !!
Βέβαια , μπροστά σε αυτό το τραγικό μέλλον που προοιωνίζεται για τήν Ελλάδα , ειμαστε πολύ ανήσυχοι αλλα και ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΆ ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΦΘΆΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ, ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΊΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΉ  Η ΙΑΧΉ
“” ΨΗΛΆ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΕΣ !
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ”!!!
Κώστας Α. Παπαδημητρίου
Τ.Ο. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ…
Exit mobile version