Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θεϊκές επιστολές και αλοιφές για τον πόνο…του άλλου

Ένα από τα πιο κραυγαλέα “αναχώματα” του Συστήματος ενάντια στον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή είναι αδιαμφισβήτητα η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου.
Ο Βελόπουλος, αφού έκλεισε έναν “κύκλο” πολιτικό σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έγινε γνωστός με το ΛάΟΣ του Καρατζαφέρη και φυσικά με την πραμάτεια που πουλάει σε εκπομπές τηλε-πωλήσεων με ματζούνια για φαλάκρες αλλά και επιστολές του Ιησού Χριστού.
Δεν είναι λίγες οι φορές που υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν το όνομα του να εμπλέκεται με κυκλώματα της Θεσσαλονίκης αλλά και χρηματικά ποσά που έφυγαν σε Γερμανική τράπεζα.
Στο τελευταίο επεισόδιο της παρωδίας Βελόπουλου, έχουμε τον “φοβερό” πολιτικό Μυλωνάκη που πριν βγει βουλευτής, ήταν Μακεδονομάχος αντι-συστημικός, αλλά όταν εξελέγη βουλευτής έγινε ένας ήρεμος συνομιλητής του Συστήματος. Τώρα, τέσσερα χρόνια βουλευτικής αποζημίωσης μετά, κατηγορεί τον “Αυτοκράτορα” Βελόπουλο για ενορχηστρωτή μιας εκστρατείας λάσπης εναντίον του που τον στοχοποιεί ως, επί πληρωμή αποστάτη προς ΝΔ, με σκοπό να του φάει την βουλευτική θέση ο Άρης Σπίνος, τον οποίον ο Μυλωνάκης κατηγορεί ως Χρυσαυγίτη!
Το ερώτημα δεν είναι για το αν ισχύει πως τον έπιασε ο Βελόπουλος με την γίδα στην πλάτη ή αν είναι συκοφαντίες τα περί αποστασίας.
Δεν είναι καν το αν πουλούσε ο Βελόπουλος επιστολές του Θεού ή αν βγάζεις μαλλιά με τις αλοιφές από το Άγιο Όρος.
Το ερώτημα είναι ένα, πως διάολο ένα άτομο που πέρασε για ένα φεγγάρι από το εντευκτήριο της Χ.Α με μόνο σκοπό την εκλογή του ως βουλευτής και υβριστής της Χ.Α μετέπειτα, έχει γίνει ξαφνικά ο Χρυσαυγίτης που θα φάει την θέση του πολιτικού γίγαντα Μυλωνάκη.
Ξέρω πως είναι οξύμωρο σχήμα να ζητάω σοβαρότητα στην ίδια πρόταση με Βελόπουλο, Μυλωνάκη, Σπίνο, αλλά καμία φορά είναι αναγκαίο να κάνεις πράγματα τα οποία πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να αποφέρουν αποτέλεσμα, ακριβώς όπως το να αγοράζεις επιστολές ή αλοιφές για τα μαλλιά από τον Βελόπουλο ή να ψηφίζεις Ελληνική Λύση.

Ο Α2

Exit mobile version