Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην Ισπανία οι «δημοκράτες» κυνηγούν ακόμα και τους νεκρούς εθνικιστές! (Βίντεο)

Στην Ισπανία οι «δημοκράτες» κυνηγούν ακόμα και τους νεκρούς εθνικιστές! (Βίντεο)

Στην Ελλάδα, μέχρι τώρα, το σύστημα κυνηγάει μόνο τους ζώντες εθνικιστές. Στην Ισπανία, κυνηγάει ακόμα και τους νεκρούς!

Έτσι, την 120η επέτειο της γέννησης του ιδρυτή της «Φάλαγγας», Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα, διάλεξαν οι βέβηλοι που κυβερνούν την Ισπανία, για να εκταφιάσουν τα λείψανά του από ειδικό μαυσωλείο στην Κοιλάδα του Cuelgamuros (Κοιλάδα των Πεσόντων)!

Ήταν η δεύτερη «εκτέλεση» του ιδρυτή της Φάλαγγας, καθώς η πρώτη είχε γίνει το 1936 από τους λεγόμενους «Δημοκρατικούς», στις φυλακές του Αλικάντε, όπου εκρατείτο.

Θυμίζουμε, ότι το 2019 είχε γίνει η εκταφή των λειψάνων του στρατηγού Φράνκο, από τον ίδιο χώρο.

Οι «αρχές» πραγματοποίησαν την εκταφή των λειψάνων του Χοσέ Αντόνιο εν κρυπτώ, στις 5 τα ξημερώματα και χωρίς την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης, ενώ στον εξωτερικό χώρο του μαυσωλείου βρίσκονταν όσοι εθνικιστές κατάφεραν να σπάσουν τα μπλόκα της αστυνομίας.

Μετά την βεβήλωση και την προσβολή της μνήμης του Χοσέ Αντόνιο, η υπουργός κοινωνικών δικαιωμάτων Ιόνε Μπελάρα, έγραψε περιχαρής στο Twitter:

«Η εκταφή του Πρίμο ντε Ριβέρα είναι καλή είδηση για τη δημοκρατία. Οι φασίστες πρέπει να βγουν από τα μαυσωλεία και από τους δρόμους».

Ελπίζουμε, πως σύντομα ο λαός της Ισπανίας θα της δώσει την κατάλληλη απάντηση!

Exit mobile version