Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Πατριωτικός” χώρος: Μία “ένωση”, που οδηγεί σε μία πολιτική παράταξη Φρανκεστάιν 

“Πατριωτικός” χώρος: Μία “ένωση”, που οδηγεί σε μία πολιτική παράταξη Φρανκεστάιν 

“Στην “Σκιά” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” είναι ο υπότιτλος άρθρου της εφημερίδας τα “ΝΕΑ”, στο οποίο ο συντάκτης της Λ. Σταυρόπουλος ισχυρίζεται ότι όλα αυτά τα κατακερματισμένα κόμματα, τα οποία φιλοδοξούν να πάρουν την θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην βουλή, στηρίζονται στο κρίσιμο ποσοστό (2,93%) που άφησε τους χρυσαυγίτες εκτός κοινοβουλίου και είναι η βάση εξορμήσεώς τους για να περάσουν το 3%. Δεν αναρωτιέται όποιος σκέπτεται κατ’ αυτόν τον τρόπο ότι αυτοί που απέμειναν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τον Ιούλιο του 2019, οι τελευταίοι ΠΙΣΤΟΙ, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται να πάνε να ψηφίσουν αυτούς, οι οποίοι υπήρξαν οι νεκροθάφτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αφού συστηματικά την συκοφαντούσαν και στις διώξεις της ήσαν κραυγαλέα απόντες; Γιατί να ψηφίσουν αυτοί που ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αυτούς που έβριζαν και έθαβαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; 

Πέραν αυτού μιλάνε για ένωση των “πατριωτικών” δυνάμεων … και φιλοδοξούν με αυτήν την ένωση να ξεπεράσουν το 3%! Είναι ένωση το 3% και δεν ήταν το 7% της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Απλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν ένωση των αληθινών πατριωτών και εθνικιστών και όχι ένωση καιροσκόπων και επαγγελματιών της “εθνικοφροσύνης”, που αφού είχαν περάσει απ’ όλα τα κόμματα φιλοδοξούσαν να βρουν πόρτα για τον χειμώνα να γίνουν βουλευτές μέσω της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γιατί αυτό ακριβώς επιχειρείται τώρα με μία ψεύτικη ταμπέλα ενός δήθεν πατριωτισμού και μιας ψεύτικης ακροδεξιάς, όπου κάθε καρυδιάς καρύδι προσπαθεί για μια θέση στον ήλιο, θυμίζοντας τον γνωστό Φρανκεστάιν της λογοτεχνίας, που ήταν ένας κατασκευασμένος άνθρωπος από κομμάτια νεκρών ανθρώπων. 

Και τα ερωτήματα πολλά. Πως είναι δυνατόν να είναι υπέρ της εντιμότητος και του λαού πλουτοκράτες διαπλεκόμενοι; Πως είναι δυνατόν κάποιοι οι οποίοι υπηρέτησαν από θέσεις εξουσίας το κράτος ως τα γεράματά τους και όλες τις κυβερνήσεις χωρίς αντίρρηση, τώρα να διαπιστώνουν ότι όλα τα κόμματα φταίνε για το κατάντημα της Πατρίδας μας; Πως το ανακάλυψαν αυτό; Τους ήλθε επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος; Ή μήπως κλείσαν όλες οι πόρτες των κομματικών σούπερ μάρκετ για αυτούς; Και ποιοι είναι αλήθεια τόσο βλάκες για να τους πιστέψουν; Και μαζί με όλους αυτούς και πρώην βουλευτές που ψήφισαν μνημόνια, υμνητές των μνημονίων, πρώην κομμουνιστές, παραπονεμένα παιδιά της Νέας Δημοκρατίας και σκληρή απαγόρευση για οτιδήποτε θυμίζει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να μην τους πούνε “φασίστες”. 

Με απλά λόγια, τους ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του θέλουν, τους χρυσαυγίτες δεν θέλουν. Και ποιοι νομίζουν ότι ψήφιζαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Ο καιρός όμως πλησιάζει που ο καθένας θα λάβει την απάντησή του. 

Exit mobile version