Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κλιμακώνεται ο πόλεμος κατά του Τραμπ στις ΗΠΑ

Κλιμακώνεται ο πόλεμος κατά του Τραμπ στις ΗΠΑ

Το Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox, το οποίο ανήκει στον Εβραίο μεγιστάνα Μέρντοχ, αποφάσισε την απόλυση του δημοφιλέστερου παρουσιαστή του για τον λόγο ότι αυτός συνέχιζε να υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τάκερ Κάρλσον ο οποίος είναι ο εν λόγω παρουσιαστής, με τα ιδιαίτερα μεγάλα ποσοστά θεαματικότητος, είχε το θάρρος να παίρνει θέσεις σε ζητήματα καυτά όπως φυλετικά, για τα θέματα των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ καθώς και για το ζήτημα της απαγορεύσεως των αμβλώσεων που αποτελεί προτεραιότητα στην πολιτική του Τραμπ. Οι διαφόρων ειδών λίμπεραλ και αριστεροί των ΗΠΑ εξέφρασαν την ικανοποίηση τους γιατί μία από τις πλέον, όπως την χαρακτήρισαν, ρατσιστικές εκπομπές στην ιστορία της τηλεόρασης των ΗΠΑ. έλαβε τέλος! Ο Κάρλσον είχε επίσης πάρει θέση κατά των εμβολίων, κατά της λαθρομετανάστευσης και του κινήματος black life matters.

Καλά κρατά η δημοκρατία στην Αμερική… Υπό κατηγορία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα είναι και ο επόμενος, εάν τον αφήσουν να συμμετάσχει στις εκλογές και λογοκρισία ενάντια σε κάθε πατριωτική φωνή, ενώ ταυτόχρονα στήνεται σκηνικό παγκόσμιου πολέμου προς χάριν του αστράτευτου γελωτοποιού πολέμαρχου Ζελένσκι στην Ουκρανία. 

Exit mobile version