Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Είναι αλήθεια ότι η ΝΔ περιόρισε κατά πολύ την παράνομη μετανάστευση;

Είναι αλήθεια ότι η ΝΔ περιόρισε κατά πολύ την παράνομη μετανάστευση;

Το αφήγημα των πολιτικών –και όχι μόνον!- απατεώνων της Νουδούλας, είναι ότι περιόρισαν κατά πολύ την λαθρομετανάστευση. Πράγματι, στον τομέα αυτό οι αριθμοί ευημερούν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία των αρμοδίων αρχών, το πρώτο τρίμηνο του 2023 εισήλθαν παρανόμως στην χώρα 3.722 παράνομοι μετανάστες. Δεν είναι λίγοι, αλλά δεν είναι και πολλοί, σε σχέση με το παρελθόν…

Όμως, «το έξυπνο πουλί, από τη μύτη πιάνεται»! Σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία, οι νέες αιτήσεις ασύλου το ίδιο χρονικό διάστημα, είναι σχεδόν τριπλάσιες του αριθμού των επισήμως καταγεγραμμένων παρανόμων μεταναστών και ανέρχονται σε 10.111!

Τι σημαίνει αυτό; Πως στην πραγματικότητα, πολλοί εισέρχονται παρανόμως στην χώρα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και εμφανίζονται αργότερα στις αρχές, ζητώντας άσυλο.

Παρατηρούμε όμως, πως ενώ στα χρόνια που δεν κυβερνούσε η ΝΔ, υπήρχε μια ισορροπία μεταξύ των καταγεγραμμένων παρανόμων αφίξεων και των νέων αιτήσεων ασύλου, επί ΝΔ υπάρχει χαώδης διαφορά! 

Μήπως, λοιπόν, σκοπίμως –κατόπιν εντολών Μαξίμου- οι αρχές «κάνουν τα στραβά μάτια» στην είσοδο παρανόμων μεταναστών, αποφεύγοντας να τους συλλάβουν και να τους καταγράψουν, για να φαίνονται περιορισμένες οι αφίξεις; Προφανώς, αυτή είναι η αλήθεια!

A.B.

Exit mobile version