Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιμένουμε Ελλάδα! Όχι σε ευρώ και ΝΑΤΟ

Επιμένουμε Ελλάδα! Όχι σε ευρώ και ΝΑΤΟ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει σταθερή στις θέσεις της, στην θέση η οποία ήταν επιλογή και γραμμή του Γενικού Γραμματέα της συναγωνιστή Μιχαλολιάκου, από το 2012 και εκφράστηκε στην πράξη με το δημοψήφισμα του 2015 ότι αποτελεί εθνική επιλογή η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και ο μόνος τρόπος ανακάμψεως της εθνικής οικονομίας. Θα περνούσαμε μία κρίση εάν το 2015 βγαίναμε από το ευρώ όχι μόνον δεν θα καταστρεφόμασταν αλλά θα περνούσαμε μία κρίση η οποία θα κρατούσε το πολύ δύο έτη και στην συνέχεια η ελληνική οικονομία θα είχε δυναμική άνοδο.

Η έξοδος της Ελλάδος από το ευρώ και από την ευρωπαϊκή Ένωση θα ήταν λόγος σοβαρός να μην είναι η Ελλάδα χώρα προσελεύσεως λαθρομεταναστών, οι οποίοι έρχονται στην χώρα μας για να κερδίζουν ευρώ και να τα στέλνουν στην πατρίδα τους και να περνάνε από την Ελλάδα στην Ευρώπη. Επιπλέον δεν θα είχαμε τις δεσμεύσεις τις οποίες μας επιβάλλουν οι τοκογλύφοι των Βρυξελλών για εμπορικές σχέσεις με την Ρωσσία με την οποία θα μπορούσαμε να έχουμε προνομιακές εμπορικές επαφές κι αυτό θα ωφελούσε πολλαπλά την Ελλάδα, ενώ από πλευράς ενεργειακής θα ήμασταν πλήρως καλυμένοι. Εις ό,τι αφορά το ΝΑΤΟ από την στιγμή που η κομμουνιστική απειλή εξέλιπε δεν έχει έννοια για την Ελλάδα παρά μόνο σαν προκεχωρημένο φυλάκιο και προτεκτοράτο του αμερικανικού ιμπεριαλισμού εναντίον της Ρωσσίας. Αυτό σε τι ωφελεί την Ελλάδα; 

Εθνικισμός σημαίνει νόμισμα εθνικό και εθνική πολιτική στα ζητήματα των διεθνών μας σχέσεων κι αυτό δεν μπορεί να γίνει όταν είσαι μέσα στο ευρώ και στο ΝΑΤΟ. 

Exit mobile version