Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δισέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δισέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας, η οποία ανήκει σε ιδιοκτήτη εφοπλιστικής εταιρείας, ποδοσφαιρικής ομάδος, τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού (όλα μαζί συμφέρει), υπήρχε αφιέρωμα στην δράση νέων εθνικιστών του μετώπου νεολαίας από την Σπάρτη μέχρι την Θεσσαλονίκη. Ο τίτλος ήταν “Οι σκοτεινές διαδρομές των νεοναζί στα social media” και μεταξύ άλλων καταγγελλότανε ότι στον εθνικιστικό χώρο ΣΑΡΙΣΑ της Θεσσαλονίκης υπήρχε φωτογραφία νέων ανδρών, με μπλούζες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που κρατούσαν μία σημαία με τον Φοίνικα της 21ης Απριλίου. Ακόμη αναφερόντουσαν σε δράση του Μετώπου Νεολαίας στην Σπάρτη, την πρωτεύουσα της Λακωνίας, στο άγαλμα του Λεωνίδα, ενώ υπήρχε η καταγγελία ότι στο telegram υπάρχει πληθώρα γκρουπ, που πρόσκεινται στην εθνικιστική ιδεολογία, ναζιστική λένε αυτοί βέβαια γιατί έτσι βολεύει την προπαγάνδα τους… 

Δεν παρέλειψαν επίσης να αναφερθούν στην αντίδραση νέων εθνικιστών εναντίον Σκοπιανού, ο οποίος έκανε έκθεση ζωγραφικής στην Θεσσαλονίκη και ο οποίος είναι γνωστός για τους ύμνους του προς τους κομιτατζήδες που έσφαζαν Έλληνες και την ανθελληνική επανάσταση του Ίλιντεν, αλλά όλα αυτά βέβαια δεν τα ανέφεραν τα δελτία ειδήσεων που παρουσίασαν σαν εγκληματίες τους νέους εθνικιστές, οι οποίοι δεν άγγιξαν κανέναν. Αντίθετα για τον αγαπημένο τους Ρουβίκωνα, που μέλη του έχουν κατηγορηθεί και δικαστεί μέχρι και για φόνο κι αθωώθηκαν πολύ περίεργα …, αφού αυτόπτες μάρτυρες άλλαξαν τις καταθέσεις τους(!), για τον Ρουβίκωνα που πετάει μπογιές και επιτίθεται σε κατοικίες λένε ότι είναι… ακτιβιστές!

Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι έχουν πρόβλημα και για τον λόγο αυτό τονίζουν στον υπότιτλο του δισέλιδου αφιερώματος ότι απογοητευμένοι ψηφοφόροι, που υποστήριζαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζουν να υπάρχουν και δεν εξαφανίστηκαν επειδή τα στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπήκαν φυλακή. Τι περίμεναν; Να εξαφανιστούν;! Ή να τους εξαφανίσουν αυτοί με κονσερβοκούτια όπως έκαναν τον κόκκινο Δεκέμβρη του ’44.  

Exit mobile version