Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιώργος και Μάνος: Tίποτα δεν τελείωσε, τίποτα δεν ξεχνιέται!

Γράφει : Συναγωνιστής Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

https://ioannislamprogiannis.blogspot.com/2023/04/t.html

Δύο χρόνια και 19 ημέρες από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, η αστυνομία προχώρησε σήμερα σε δύο συλλήψεις δρομολογώντας ραγδαίες εξελίξεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

 

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Πρόκειται για δύο αδέρφια 40 και 48 ετών γνωστά στις Αρχές που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για διάφορές υποθέσεις όπως εκβιασμούς και ληστείες.

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι συνελήφθησαν σήμερα, Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, αμέσως μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, του 30ου Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών, δύο ημεδαποί, 40 και 48 ετών, κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που τελέστηκε την 9 Απριλίου 2021».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους συλληφθέντες εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Νίκαια και ο δεύτερος στον Νέο Βουτζά.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!

Για τους άνανδρους δολοφόνους , όμως των δύο αδελφών μας , Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη την 1η Νοεμβρίου 2013 εδώ και δέκα χρόνια από το παρακράτος επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά ότι οι εισαγγελικές αρχές δεν υπερασπίζονται την αρχή της ευνομούμενης πολιτείας αλλά αντίθετα ελέγχονται άμεσα από την πολιτική εξουσία και δεν έχει γίνει καμία απολύτως προσπάθεια και φαίνεται ότι η υπόθεση έχει μπει για τα καλά στο συρτάρι λες και αυτά τα παιδια δεν τα γέννησαν Ελληνίδες Μάνες!

Ο Γιώργος και ο Μάνος είχαν αφιερώσει τη σύντομη ζωή τους στην προάσπιση των Ιδανικών και των Αξιών της Πατρίδος μας. Κάποιοι θρασύδειλοι, όμως, δεν αντέχουν να βλέπουν τα “παιδιά με τις μαύρες μπλούζες” να στέκουν αγέρωχα και περήφανα έξω από τα κάστρα του Εθνικισμού.

Πεθαίνει, λένε, κάποιος όταν τον ξεχνούν. Αυτή είναι η μοίρα των θνητών. Υπάρχουν όμως και οι ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Γιώργο και Μάνο, ακούστε εκεί ψηλά, τα Αδέρφια σας κρατάνε για πάντα τα στενά! ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Exit mobile version