Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα… ξεφτέρια και οι «δούρειοι ίπποι» του Μητσοτάκη

Τα… ξεφτέρια και οι «δούρειοι ίπποι» του Μητσοτάκη

Κωμικοτραγικές καταστάσεις ζούμε στο… Datsun του λεγόμενου «πατριωτικού χώρου», της χώρας που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα.

Προ μηνός, λοιπόν, οι… μοντέρνοι εθνικοπατριώτες, μας εμφάνισαν, μετά βαΐων και κλάδων- ως… νέο μεσσία, που θα τους οδηγήσει στην «Γη της Επαγγελίας» (τη βουλή…) τον πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Κανελλόπουλο. Τον οποίο και εξέλεξαν ως αρχηγό τους – και μάλιστα παμψηφεί. Και τον υμνούσαν ως… «άτεγκτο» και «αγνό πατριώτη» από το βράδυ ως το πρωί κι απ’ το πρωί ως το βράδυ, παραβλέποντας όλα τα δεδομένα. Δηλαδή, ότι επρόκειτο για έναν κατ’ εξοχήν άνθρωπο του συστήματος, καθώς είναι γνωστό ακόμα και στις… γάτες αυτού του τόπου, πως «αντισυστημικοί» δεν περνάνε… ούτε απ’ έξω απ’ τον Άρειο Πάγο. Αλλά και την πρώτη φήμη που τον συνόδευε, πως ήταν «άνθρωπος της Ντόρας και του Μαρινάκη». Και τις δηλώσεις του, πως προερχόταν απ’ το ΠΑΣΟΚ, κι ότι ψήφιζε πάντα ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ!  

Ξαφνικά, τον… εξαφάνισαν εν μία νυκτί! Και τώρα, ζητούν να μην του δοθεί ούτε μία ψήφος, γιατί είναι… «δούρειος ίππος του Μητσοτάκη»! Τώρα το ανακάλυψαν τα… ξεφτέρια; Κι αν είναι τόσο κορόιδα, που τους ξεγέλασε ένας άπειρος με την πολιτική και τα τερτίπια της πρώην εισαγγελέας, φανταστείτε πόσες ακόμα φορές θα τους κοροϊδέψουν τόσοι και τόσοι έμπειροι και παμπόνηροι πολιτευτές – δούρειοι ίπποι του Μητσοτάκη, που τους γυροφέρνουν!

 Α.Β.

Exit mobile version