Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρατσισμό βιώνει ο Έλληνας και ρατσιστή τον….κράζουν !

Ρατσισμό βιώνει ο Έλληνας και ρατσιστή τον….κράζουν !

(Αυτοί που του χρωστάγανε του κλέψαν και το βόδι !!)

Υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα σήμερα;
Τυφλός είναι όποιος δεν τον βλέπει.
Μην κοιτάτε όμως και μην ψάχνετε να τον διαπιστώσετε προς τα εκεί που σας δείχνουν οι «προοδευτικοί», οι μπολσεβίκοι και οι φιλελέ συνοδοιπόροι.
Κοιτάξτε γύρω σας και θα τον διαπιστώσετε άμεσα.
Είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων !
Είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων, όταν τους επιβάλλουν να συμβιώνουν με τη βία, με κάθε τριτοκοσμικό στοιχείο, που εισβάλει παράνομα στη Χώρα.
Ρατσισμός είναι, ο ασθενής με κορωνοϊό Έλληνας να νοσηλεύεται και να πεθαίνει, στο διάδρομο του νοσοκομείου (το οποίο έχει πληρώσει και κτίσει με την φορολογία του), και ο τριτοκοσμικός εισβολέας να είναι στην εντατική μονάδα , ενώ δεν έχει δώσει σέντς !
Ρατσισμός είναι να υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες άστεγοι και πεινασμένοι, την ώρα που οι τριτοκοσμικοί διαμένουν δωρεάν σε δομές φιλοξενίας με δωρεάν σίτιση ή και σε ξενοδοχεία με δωρεάν παροχές όπως επίδομα 400€ το μήνα, μέχρι και δωρεάν Ίντερνετ, ψύξη και θέρμανση.
Ρατσισμός είναι το να κόβουν το ΕΚΑΣ από τους  χαμηλοσυνταξιούχους Έλληνες των 400€, (επειδή το απαιτούν οι τοκογλύφοι δανειστές), και από την άλλη να μοιράζουν επιδόματα στους λαθροεισβολείς.
Ρατσισμός είναι ό Έλληνας άστεγος να ψάχνει στους κάδους απορριμμάτων για ένα ξεροκόμματο την ώρα που ο Ελληνικός στρατός έχει μετατραπεί από φύλακας των συνόρων και προστάτης του Έλληνα, σε μάγειρα και γκαρσόνι που παρασκευάζει και σερβίρει τα δωρεάν γεύματα στους τριτοκοσμικούς εισβολείς.
Ρατσισμός είναι το να βγαίνει στους δρόμους ο τριτοκοσμικός εισβολέας και να απαιτεί από ανοιχτά σύνορα και χαρτιά νομιμοποίησης για τον εαυτό του, μέχρι και την αναιδή και προκλητική απαίτηση, να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα της Χρυσής Αυγής, γιατί (λέει) οι Χρυσαυγίτες είναι ρατσιστές και φασίστες !
Ρατσισμός είναι να αποκαλούν ρατσιστές όσους αγαπούν, νοιάζονται και πονάνε για την Πατρίδα τους.
Ρατσισμός είναι οι μπολσεβίκοι να καίνε δημόσια το Εθνικό μας σύμβολο, την Ελληνική σημαία, και οι μπολσεβίκοι και οι φιλελέ συνοδοιπόροι να δηλώνουν: «Δεν πειράζει, ένα απλό πανί είναι»!
Ρατσισμός είναι να αποκαλούν φασίστες όσους πιστεύουν, ότι η Ελληνική σημαία είναι ιερό σύμβολο γιατί γι ´αυτήν πολέμησαν και θυσιάστηκαν οι ήρωες πρόγονοί μας.
Ρατσισμός είναι η κατάφορα άδικη καταδίκη και φυλάκιση  (καθ´ομολογίαν της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων νομικών), των αθώων Εθνικιστών.
Ρατσισμός είναι, ο τριτοκοσμικός εισβολέας να κυκλοφορεί ελεύθερος και να μεταδίδει τον κορωνοϊό εν μέσω εκρηκτικής πανδημίας ενώ ο Έλληνας να υποχρεώνεται σε αυστηρούς περιορισμούς και σε εξοντωτικά πρόστιμα, όταν τύχει από επείγουσα ανάγκη να παραβιάσει τα μέτρα που του επιβάλει το ρατσιστικό κράτος.
Ρατσισμός είναι να φωτογραφίζονται οι ηγέτες “μας” αγκαλιά με τριτοκοσμικούς ή να τους μοιράζουν τρόφιμα όπως έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας “μας”, ή και ο Αρχιεπίσκοπός “μας” και να αγνοούν τους είκοσι και πλέον χιλιάδες άστεγους Έλληνες που πεθαίνουν αβοήθητοι στις παγωμένες πόλεις τις χειμωνιάτικες νύχτες.
Ρατσισμός είναι το να εξαναγκάζονται χιλιάδες Έλληνες νέοι να παίρνουν τους δρόμους της ξενιτιάς προς άγραν άρτου,  λόγω φτώχειας και ανεργίας, και οι οι «ηγέτες μας» να λένε ότι θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα με……..Πακιστανούς !
Ρατσισμός είναι να αποκλείονται οι Εθνικιστές και οι Πατριώτες από την κάθοδο στις εκλογές και να επιτρέπεται στους μπολσεβίκους που δηλώνουν προκλητικότατα, ότι ο στόχος τους είναι η επιβολή της δικτατορίας του προλεταριάτου.
Υπάρχει πιθανότητα σωτηρίας για τον Έλληνα ;
Ναί, αν μπορέσει να απαλλαγεί από τους ρατσιστές, τους δυνάστες και τους προδότες που τον κυβερνούν.
Αν δεν μπορέσει να απαλλαγεί, του απομένει μόνο μία επιλογή που είναι και κατάντια: Να δηλώσει τριτοκοσμικός μέσα στην ίδια του τη Χώρα !

Νικόλαος  Η. Σκαντζός

Exit mobile version