Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η Πατρίδα μας οδεύει προς την εκλογική διαδικασία μέσα σε πνεύμα βαθιάς ηττοπάθειας και αδήλωτης οδύνης. Η τελική επιλογή των κομμάτων που λαμβάνουν την δικαστική έγκριση τής συμμετοχής στις εκλογές ακολουθεί το κριτήριο τού συμβιβασμού στις οδυνηρές εξελίξεις που έχουν δεσμευτεί να αποδεχτούν και να διαχειριστούν οι επόμενοι κομματικοί κυβερνητικοί εταίροι. Τα νεοταξικά κόμματα τού δημοκρατικού κοινοβουλευτικού τόξου έχουν λάβει σαφείς εντολές από τα διεθνή σιωνιστικά αφεντικά τους να προβούν σε μια ευρεία οικουμενική συγκυβέρνηση.

 

Τα πολιτικά μορφώματα, φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές, αριστεροί, που έως σήμερα έριζαν μεταξύ τους για τις υποτιθέμενες ιδεολογικές διαφορές τους, τώρα έχουν δεσμευτεί να ενωθούν προκειμένου να σύρουν την Πατρίδα μας στα δεσμά τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Ο πολιτικός διχασμός τού λαού μας, η άμβλυνση τού πατριωτικού συναισθήματος και ο εθνικός συμβιβασμός σε πνεύμα ηττοπάθειας των Ελλήνων είναι η οδός που ακολούθησε το πολιτικό σύστημα στην επιλογή των κομματικών μονομάχων.

 

Την ίδια στιγμή που ο Αληθινός Ελληνικός Εθνικισμός στο πρόσωπο τής Χρυσής Αυγής είχε εκ των προτέρων αποκλειστεί από την εκλογική διαδικασία τής 21ης Μαΐου, το τουρκικό κόμμα στην Ελεύθερη Θράκη μας που μιλάει για την τουρκική γλώσσα τής δήθεν τουρκικής μειονότητας στο ακριτικό Κάστρο τής έως σήμερα ελεύθερης Ελλάδος μας κατεβαίνει κανονικά στις εκλογές. Κι όλα τούτα όταν οι Τούρκοι εξοπλίζονται στην κατεύθυνση μιας απόβασης σε ελληνικό νησί.

 

Οι πολιτικές εξελίξεις σε όλους τούς τομείς τής εθνικής και κοινωνικής μας ζωής δοκιμάζουν ξεκάθαρα την δυνατότητα τής βιωσιμότητας τού Ελληνισμού και τα εθνικά αντανακλαστικά τού λαού μας. Στον οικονομικό τομέα σε διεθνές επίπεδο οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι φέρνουν την παγκόσμια πτώχευση μέσα από την κατάρρευση τού διεθνούς τραπεζικού συστήματος. Το ενιαίο νομισματικό σύστημα και ο ψηφιακός τρόπος των συναλλαγών διευκολύνουν την ταυτόχρονη δέσμευση των οικονομικών αποθεμάτων των δήθεν ελεύθερων λαών που έχουν εγκλωβιστεί στις τράπεζες. Σκοπός των νεοταξιτών είναι η υποταγή των φτωχών ραγιάδων στα παγκόσμια δεσμά με το Εθνικό Κράτος κατεστραμμένο και ανύπαρκτο.

 

Παράλληλα τα πολιτικά φερέφωνα τού ελληνόφωνου νεοταξισμού έχουν δεσμευτεί στους ψευτοσυμμάχους των προσωρινά μεγάλων δυνάμεων να προβούν στην συγκυριαρχία στο Αιγαίο μας με τούς κατακτητές ελληνικών πατρίδων Τούρκους. Ήδη το ψευτορωμέικο έχει αποδεχτεί την διενέργεια εκ μέρους τής Τουρκίας τόσο στρατιωτικών ασκήσεων όσο και γεωφυσικών ερευνών ανατολικά τής Ρόδου έως το Καστελόριζο, αρνούμενο να προβεί στην χάραξη τής ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και την επέκταση των ναυτικών μας χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.

 

Οι Τούρκοι ζητούν την Ελληνική αποστρατικοποίηση των νησιών μας, μιλούν για δήθεν τουρκικά εδάφη και μειονότητες σε Θράκη και Ανατολικό Αιγαίο και αναφέρονται στην προσφυγή στην Χάγη. Ήδη οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τής επικείμενης οικουμενικής συγκυβέρνησης έχουν αποδεχτεί όλοι τους την προσφυγή τής Ελλάδος στο διεθνές δικαστήριο σε μια απεχθή και προσχεδιασμένη ήττα σε βάρος τού Έθνους μας. Παράλληλα με την εθνική μας συρρίκνωση τα κόμματα τού δημοκρατικού νεοταξισμού έχουν αποδεχτεί και την εθνολογική μας αλλοίωση. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο έχουν αποδεχτεί και συνομολογήσει την πλήρη ενσωμάτωση όλων των λαθρομεταναστών και λαθροεισβολέων στην ελληνική κοινωνία.

 

Είναι σαφές ότι τα κόμματα που θα διεκδικήσουν στις προσεχείς εκλογές την ψήφο τού Ελληνικού λαού ωθούνται στην πλειοψηφία τους να αποδεχτούν την καταστροφή τού Ελληνισμού. Το δε καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας δεν είναι διόλου ελληνικό και δεν υπηρετεί σε καμία περίπτωση το Ελληνικό Έθνος. Είναι ένα πολιτικό καθεστώς δήθεν ειρηνικής κατοχής, εξόχως εχθρικό έναντι τού Ελληνικού Έθνους και ξεκάθαρα ανθελληνικό και μισελληνικό.

 

Οι εχθροί μας, πολιτικοί ψευτορωμιοί, βάρβαροι γείτονες και παγκοσμιοποιητές τύραννοι μάς οδηγούν σε μια μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους και ραγιαδοποιημένους Έλληνες. Αλλά δεν θα προλάβουν. Ο Πατέρας μας Θεός και η Μάνα μας Παναγία με την Ευλογία και την Χάρη Τους είναι στο πλευρό μας. Όμως πρέπει κι εμείς να φερθούμε ως Αληθινοί Έλληνες. Να σηκώσουμε το Εθνικό μας Ανάστημα, να σκεφτούμε με νου ελεύθερο και να λάβουμε τις αποφάσεις μας ως κυρίαρχο Έθνος.

 

Να τιμήσουμε τις θυσίες των προγόνων μας που μόχθησαν για την λευτεριά μας, φεύγοντας όμως πικραμένοι από την ζωή, όπως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, λόγω των πολιτικών προδοσιών τού καιρού εκείνου, όμοιες με τις τωρινές. Να συνεχίσουμε και να δικαιώσουμε τον Εθνικό Αγώνα των Ηρώων μας δίδοντας μια αληθινά ελεύθερη, απόλυτα Ελληνική, Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα στα παιδιά μας. Ο Εθνάρχης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης έβλεπε ως πρωτεύουσα των Ελλήνων την Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη με τούς Έλληνες ενωμένους κάτω από τα εθνικά μας λάβαρα και ιδανικά.

 

Γεννηθήκαμε και θα παραμείνουμε Έλληνες Ορθόδοξοι στο Αίμα, την Πίστη και το Εθνικό μας Φρόνημα, με την Εθνική μας Συνείδηση ακέραιη. Τα παιδιά τού Ελληνισμού θα ζήσουν και θα μεγαλουργήσουν. Η Εθνική μας παιδεία, η Εθνική μας εργασία, η παραγωγική μας αυτάρκεια, η Εθνική μας πολεμική αρετή, η ελευθερία πάσης γης και ψυχής Ελληνικής είναι υπόθεση τού Ανίκητου Ενωμένου Ελληνισμού. Και ο Ανίκητος Ενωμένος Ελληνισμός είναι οπωσδήποτε Πιστός, Ενσυνείδητος και Εθνικιστής Ελληνισμός.

 

Αγωνιζόμαστε για την Πίστη μας στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Και θα νικήσουμε οπωσδήποτε το δίχως άλλο. Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός αποτελούμε το Ενιαίο Σώμα τού Ελληνισμού μας. Ουδείς ψευτορωμιός και ουδείς βάρβαρος χωράνε ανάμεσά μας. Είτε θα ενωθούμε και θα θριαμβεύσουμε είτε θα πορευτούμε στον χαμό μας. Εθνικιστικός Αγών για την Νίκη μας λοιπόν. Ας χαράξουμε επιτέλους με τα χέρια μας Χρυσή την Αυγή τού Έθνους μας αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ.

Exit mobile version