Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ορφανά” χωρίς πατέρα και η ανύπαρκτη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ορφανά” χωρίς πατέρα και η ανύπαρκτη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ελλάδα είναι η χώρα των θαυμάτων! Συμβαίνουν σε αυτήν σημεία και τέρατα! Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εταιρείες δημοσκοπήσεων άπαντες αποτελούμενες από “ορφανά” του Μαρξ, προερχόμενα από την ΚΝΕ και το ΚΚΕσωτερικού να μαγειρεύουν τα πράγματα όχι σύμφωνα με την ιδεολογία τους που πια δεν έχουν, αλλά την τσέπη τους… Υπάρχουν βέβαια και μία δύο εξαιρέσεις, που δεν ανήκουν στην αριστερά, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτε διαφορετικό από αυτό που κάνουν οι πολλοί. Όλοι αυτοί μαζί με τις φυλλάδες και τα κανάλια είναι μία συμμορία, που κατευθύνει την δημόσια ζωή του τόπου. 

Αποφάσισαν, λοιπόν, μια ωραία πρωΐα και με τις ευλογίες του “δημοκρατικού τόξου” ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πέθανε, δεν υπάρχει, δεν διαθέτει “ορφανά” παρ’ όλο το γεγονός ότι επί μία δεκαετία έπαιρνε σχεδόν μισό εκατομμύριο ψήφους. Έτσι ήθελαν, έτσι τους γούσταρε, έτσι έκαναν…. Δεν σταματήσαν όμως εδώ, αλλά αποφάσισαν να χρίσουν και διαδόχους ή μάλλον διάδοχο όποιον ήθελαν αυτοί, για όσο τον ήθελαν, μέχρι να τον πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα, γεγονός που θα συντελεστεί μέσα στις επόμενες το πολύ εβδομάδες. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως υπάρχει; Ας δώσουμε τον λόγο στον μάρτυρα κατηγορίας στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νίκο Αλιβιζάτο, πρώην κομμουνιστή και οπαδό του ΚΚΕσωτερικού, ο οποίος έγραψε: 

“Όσο παράδοξο και αν αυτό ηχεί, η Χρυσή Αυγή δεν έχει απαγορευθεί. Νομικά εξακολουθεί να υπάρχει. Και αυτό παρά τον χαρακτηρισμό της ως εγκληματικής οργάνωσης και την καταδίκη του ηγετικού της πυρήνα σε πολύχρονες ποινές κάθειρξης …”

Πάλι ψέματα λέει ο Αλιβιζάτος. Δεν χαρακτηρίστηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “εγκληματική οργάνωση” στην πρωτόδικη απόφαση. Απλά με ένα αλλοπρόσαλλο σκεπτικό και με ψευδομάρτυρες πληρωμένους, στήθηκε ένα κατηγορητήριο εναντίον ατόμων, τα οποία έχουν το τεκμήριο της αθωότητος.

Από τα λεγόμενα του Ν. Αλιβιζάτου κρατάμε την φράση “η Χρυσή Αυγή δεν έχει απαγορευθεί. Νομικά εξακολουθεί να υπάρχει.”

Exit mobile version