Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αδερφός αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος κατεβαίνει υποψήφιος με… άλλο κόμμα!

Αδερφός αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος κατεβαίνει υποψήφιος με… άλλο κόμμα!

Πολλά περίεργα κι ευτράπελα συμβαίνουν στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, ειδικά στις προεκλογικές περιόδους.

Ενώ, λοιπόν, αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες να τον ψηφίσουν και να τον ξαναβάλουν στη βουλή, δε φαίνεται να πείθει για τις αγνές προθέσεις του ούτε καν τον ίδιο του τον… αδερφό, ο οποίος κατέρχεται στις εκλογές με… άλλο κόμμα!

Πρόκειται για τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο αδερφός του οποίου δηλώνει… «γοητευμένος» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και είναι ήδη υποψήφιος βουλευτής  της… Νουδούλας, στην Α’ Θεσσαλονίκης! Μόνο που ο αδερφός δεν λέγεται μόνο Βελόπουλος, αλλά έχει προσθέσει και το Βενιέρης, στ’ όνομά του.

Θυμίζουμε, ότι λίγα χρόνια πριν η οικογένεια ήταν… πολιτικά ενωμένη, καθώς ο… κομιστής των επιστολών του Ιησού είχε το 2012 εγκαταλείψει το κόμμα του Καρατζαφέρη για την Νουδούλα του Σαμαρά, στην οποία παρέμεινε ως το 2015. Και δεν ακολούθησε τη λαμπρή διαδρομή των υπολοίπων αποστατών του ΛΑΟΣ (Μπουμπούκου, Βορίδη και Πλεύρη), γιατί ο Σαμαράς δεν τον έβαλε ούτε καν υποψήφιο βουλευτή, φοβούμενος κάποιες πολύ ενοχλητικές αποκαλύψεις για τον βίο και την πολιτεία του – σύμφωνα με τις… κακές γλώσσες. 

Βέβαια, μια… πολιτική επανένωση των δύο αδερφών είναι πολύ πιθανή, στο άμεσο μέλλον, καθώς αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία της Νουδούλας και το κόμμα του Βελόπουλου καταφέρει να ξαναμπεί στη βουλή (χλωμό το βλέπουμε…), θα προσφερθεί σίγουρα για… δεκανίκι.

 A.B.

Exit mobile version