Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Το αμετανόητο 7% της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του 2015 που επανεμφανίζεται”

“Το αμετανόητο 7% της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του 2015 που επανεμφανίζεται”

Η στήλη της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ”, “το επταήμερο του Διόδωρου”, είναι μία από τις πλέον δημοφιλής στήλες και γράφεται από έναν έμπειρο δημοσιογράφο με πλούσια δράση στην αριστερά και κατά την διάρκεια της επταετίας, της 21ης Απριλίου… Στο φύλλο της 30ης Απριλίου 2023, αναλύοντας ποιοι χάνουν και ποιοι κερδίζουν όπως φαίνεται ποσοστά στις εκλογές που έρχονται, έγραψε εις ό,τι αφορά τον λεγόμενο χώρο της ακροδεξιάς, τον οποίον δεν διεκδικούν τελικά ακροδεξιοί, αλλά τυχοδιώκτες προερχόμενοι από κάθε πολιτική παράταξη, τα εξής:

“Το υπόλοιπο 7% έως 8% το διεκδικούν υπάρχοντα και υπό δημιουργίαν ακροδεξιά κόμματα: πρόκειται για το αμετανόητο 7% της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του 2015, που επανεμφανίζεται”.

Αυτή την αυτονόητη αλήθεια δεν την βλέπουν οι διάφοροι αναλυτές, οι οποίοι προτιμούν να συνεχίζουν την συνωμοσία της σιωπής και την μνήμη θανάτου ενάντια στο μοναδικό επιτυχημένο εθνικιστικό Κίνημα της Ελλάδος μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο! 

Μάλιστα, έχουν εφεύρει διάφορους όρους όπως “διάδοχοι” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και “ορφανά” κομμάτων ΑΛΦΑ ή ΒΗΤΑ, τα οποία όμως δεν έχουν λάβει ποτέ μέρος στις εκλογές!!! Και το απλό ερώτημα που τίθεται είναι πως έχουν “ορφανά” χωρίς να έχουν λάβει μέρος στις εκλογές, χωρίς να έχουν δηλαδή τεκνοποιήσει ποτέ; Οι δημοσκόποι όμως όλα τα ξέρουν και όλα τα μαγειρεύουν… και έτσι σε πρόσφατη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στον τύπο, εμφανίζουν τον πολιτικά ανύπαρκτο αντιεισαγγελέα Κανελλόπουλο να παίρνει 1,9%! Την στιγμή που ο άνθρωπος δεν είχε πρόσωπα να κατεβάσει στα ψηφοδέλτιά του και κατεβαίνουν σε μεγάλες περιφέρειες όπως η Α’ Αθηνών, η Β’ Αθηνών ένας ή δύο υποψήφιοι… Τι να θυμηθεί κανείς από τα κατορθώματά τους; Ότι έπεσαν εντελώς έξω στις δημοσκοπήσεις στις εκλογές της Κύπρου; Την τραγική τους αποτυχία με το δημοψήφισμα του 2015; Και τόσα άλλα… Βέβαια έχουν την δικαιολογία ότι στατιστική κάνουν τυχαία και τίποτε άλλο. Πρόκειται για μία απάτη που εφευρέθηκε που αλλού; Στις ΗΠΑ, όπου κι ανακαλύφθηκε και η τακτική της “δολοφονίας χαρακτήρα” στην πολιτική προκειμένου να εξοντώσουν έναν πολιτικό τους αντίπαλο. 

Πάντως ο Διόδωρος το λέει το “αμετανόητο 7% της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επανεμφανίζεται” και καθώς λέγει ο Λένιν όσο χειρότερα πηγαίνουν τα πράγματα τόσο ισχυρότερο θα γίνεται. 

Exit mobile version