Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν το ΠΑΣΟΚ διακινεί μαύρο χρήμα και η δικαιοσύνη δεν κάνει τίποτε…

Όταν το ΠΑΣΟΚ διακινεί μαύρο χρήμα και η δικαιοσύνη δεν κάνει τίποτε…

Δημοσιεύθηκε στην ζούγκλα του Τριανταφυλλόπουλου και δεν διαψεύτηκε: “Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας ενημερώνει επίσημα τους συνεργάτες του και κομματικούς παράγοντες πως το ενοίκιο του εκλογικού κέντρου του κόμματος θα καταβάλλεται με «ΜΑΥΡΑ». Το χειρότερο ωστόσο εμφανίζεται παρακάτω. Όταν, δηλαδή, ο Νίκος Μοιραλής ομολογεί πως «τα χρήματα θα είναι μαύρα, οπότε θα προσκομίσω μια τυπική απόδειξη για τον εσωτερικό μας έλεγχο». Σε «σύγχρονα» ελληνικά δηλαδή, το επίσημο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που διεκδικεί τη θέση του τρίτου κόμματος στη Βουλή και μάλιστα με αξιώσεις, διακινεί μαύρο χρήμα και συναλλάσσεται παράνομα με πολίτη – ιδιοκτήτη ακινήτου, ο οποίος με τη σειρά του αμείβεται επίσης παράνομα σε μαύρο χρήμα, το οποίο βεβαίως δεν δηλώνει στην εφορία. Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αχαΐας δίνει απλά μαθήματα Παραοικονομίας, εξηγώντας βήμα – βήμα τι είναι το «σκιάχτρο», που χρόνια τώρα καταγγέλλει στα χαρτιά η Χαριλάου Τρικούπη περί «μαύρου χρήματος, γκρίζες ζώνες στην Οικονομία» κλπ. κλπ.”

Για το θέμα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο τουΐτερ (από το οποίο έχουν πετάξει έξω τους φίλους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά όχι τους “εθνικοπατριώτες” ρουφιάνους της ΝΔ.)απηύθηνε στον εισαγγελέα Ντογιάκο το εξής ερώτημα: 

“Εκλεκτέ Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ντογιάκο, το κόμμα ρυθμιστής των εκλογών πιάστηκε στα πράσα να διακινεί «μαύρο» χρήμα. Πιστεύω ότι το αγέρωχο βλέμμα στην φωτογραφία σας θα παραμείνει το ίδιο αγέρωχο και στην άσκηση των καθηκόντων σας για την δίωξη αυτών των κυρίων!”

Exit mobile version