Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ, Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ, Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η πνευματική παρακμή και η προδοτική εγκατάλειψη τού Ελληνικού Έθνους χαρακτηρίζουν τις πολιτικές εξελίξεις και τις θεσμικές διεργασίες στην κοινωνική ζωή τού τόπου μας. Η απόλυτη παρακμή και σήψη σημαδεύουν την κοινωνική συμπεριφορά και τις πολιτικές αποφάσεις τού ψευτορωμέικου κράτους πού προσβάλουν και ποδηγετούν αρνητικά τον σύγχρονο Ελληνισμό μας. Η σκόπιμη υποτίμηση τής ανθρώπινης ζωής με την παραδοχή των ολέθριων αποτελεσμάτων τής εθνικής μας αλλοίωσης και εξαθλίωσης από τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας αποσκοπεί στην αποδοχή τής κατάντιας τής κοινωνίας μας ως φυσιολογική από τον ελληνικό λαό.

 

Ζούμε στην κυριολεξία την πλέον ντροπιαστική και μάλιστα ειρηνική κατοχική περίοδο στην υπερχιλιετή αείποτε ένδοξη ιστορία τού Ελληνικού Έθνους. Ήρθε επιτέλους και απολύτως επιτακτικά η ώρα να δούμε την αλήθεια κατάματα αν θέλουμε να παραμείνουμε όρθιοι ως Ζωντανό Έθνος βιολογικά και ηθικά στην κυριολεξία. Κάποιοι καθηγητές ελληνικών πανεπιστημίων υποστηρίζουν τα κέντρα εκμάθησης τής ψευτομακεδονικής γλώσσας των Σλάβων Σκοπιανών. Μιλάμε ακόμη και για καθηγητές που διδάσκουν σε πανεπιστήμια τής ελεύθερης Μακεδονίας μας και στην ίδια την Θεσσαλονίκη, άλλοτε Συμβασιλεύουσα τής Κωνσταντινούπολης τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας τής Αγίας Ρωμανίας μας.

 

Στην Ελληνίδα Γη τής Μακεδονίας μας που έβαψαν με το Τίμιο Αίμα τους ο Εθνομάρτυρας Παύλος Μελάς και άπαντες οι Ήρωες Μακεδονομάχοι Πρόγονοί μας για την λευτεριά τής Γης τού Μεγαλέξανδρου από Βούλγαρους και Τούρκους, υπάρχουν σήμερα κάποιοι κρατικοδίαιτοι καθηγητές που υποστηρίζουν και μιλάνε για μια δήθεν σλαβική Μακεδονία και μια ψεύτικη μακεδονική γλώσσα, εννοώντας το γλωσσικό ιδίωμα των βουλγαρόριζων Σκοπιανών. Όλα αυτά συμβαίνουν ως συνέχεια τής παλαιάς ένοπλης κομμουνιστικής ανταρσίας κατά την οποία οι ελληνόφωνοι κομουνιστές ήθελαν να παραχωρήσουν την Μακεδονία και ολάκερο τον έως σήμερα ελεύθερο ελληνικό Βορρά στους Βούλγαρους και τούς Τούρκους. Για να επισφραγιστεί στις μέρες μας η προδοσία ολάκερου τού δημοκρατικού κοινοβουλευτικού τόξου πλέον με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

 

Σήμερα μάλιστα όπως παραδέχονται κάποιοι πολιτικοί παράγοντες που έχουν τεθεί στο περιθώριο τής πολιτικής ζωής τού τόπου, οι ελληνόφωνοι πολιτικοί πρωταγωνιστές τής προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών αρνούνται να πουν όχι στην κυοφορούμενη νέα συμφωνία τύπου Πρεσπών για το Αιγαίο μας. Ναι, οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες τής αστικής δημοκρατίας ετοιμάζονται να αποδεχτούν την συγκυριαρχία και την παράδοση τού ανατολικού Αιγαίου μας στους Τούρκους με την υψηλή επικυριαρχία και συμμετοχή των ψευτοσυμμάχων μας.

 

Την ίδια στιγμή η σήψη τής πολιτικής και τής κοινωνικής μας ζωής πραγματοποιείται με την προβολή τής υποψηφιότητας στις προσεχείς εκλογές κίναιδων και λαθροεισβολέων στα ψηφοδέλτια των δημοκρατικών κομμάτων. Είναι η πραγματοποίηση τής ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία για την οποία συμφωνούν όλα τα ελληνόφωνα κόμματα τού κοινοβουλευτικού δημοκρατικού τόξου. Την ώρα που εμείς οι Έλληνες αργοπεθαίνουμε δημογραφικά, οι λαθρέποικοι γεννοβολάνε λαμβάνοντας την οικονομική ενίσχυση και τα δικαιώματα που αφαιρούνται από τον ελληνικό λαό.

 

Την ίδια στιγμή ο κιναιδισμός προβάλλεται και προωθείται ως κυρίαρχος τρόπος ζωής τού νεοταξισμού μέσα από την επιδεικτική απορρόφηση στην κοινωνική διεργασία. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά εμφανίζεται στα ψηφοδέλτια των συστημικών κομμάτων καθώς επίσης και σε σχολικές ημερίδες που προωθούν την ομοφυλοφιλία. Τα ατομικά δικαιώματα προφανώς έχουν επιλεκτικό χαρακτήρα όταν πληγώνουν την αρτιότητα τού Έθνους…

 

Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι και τα δήθεν εθνικά πολιτικά τους όργανα μέσα από τα γνωστά δήθεν υγειονομικά μέτρα και τα μέτρα αντίπραξης μεταξύ Δύσης και Ρωσίας προετοιμάζουν το κλίμα για την επιβολή μιας παγκόσμιας φτωχοποίησης. Μέσα σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο η ανεργία των Ελλήνων και η έλλειψη βασικών καταναλωτικών αγαθών, είτε στη διατροφή είτε στην υγεία είτε οπουδήποτε αλλού, γνωρίζουν πολύ μεγάλη άνοδο. Όμως ο ελληνικός πλούτος φεύγει από τα ελληνικά σύνορα όταν τα πολυεθνικά κεφάλαια ετοιμάζονται να ακολουθήσουν την ίδια οδό. Πολιτικοί τού λεγόμενου κοινοβουλευτικού τόξου παραδέχονται ότι τα έσοδα από τούς ελληνικούς υδρογονάνθρακες καταλήγουν στους ξένους μέσα από τις άθλιες συμβάσεις τού κατασκευασμένου και ψεύτικου δήθεν εθνικού χρέους.

 

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου. Κανένας ψεύτικος ανθρωπισμός, κανένας ανόητος και ανύπαρκτος μοντερνισμός, καμιά δειλία και οπωσδήποτε καμία προδοσία δεν πρόκειται να βρουν αποδοχή και να οδηγήσουν τον Ελληνισμό μας στο δρόμο τού χαμού. Η κοσμοθεωρία, η κοινωνική συμπεριφορά, οι εθνικές μας αποφάσεις και ο στρατηγικός μας προσανατολισμός βρίσκονται στα χέρια ημών των Αληθινών Ελλήνων. Οι Αληθινοί Έλληνες είναι Πιστοί στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό οπωσδήποτε. Τούτο σημαίνει πως είτε το γνωρίζουν είτε προσωρινά όχι, οι Αληθινοί Έλληνες είναι οπωσδήποτε Εθνικιστές.

 

Το δε Γένος των Ελλήνων είναι Γένος Τρανών Ηρώων, είναι Γένος Ανδρείο. Η Ελλάς είναι Πατρίς Αγίων και Ηρώων. Αυτή είναι η Ιερή Παράδοση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας και είναι απόφαση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών να βαδίσουμε με τον Λαϊκό Εθνικισμό και τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας στην συμπόρευση με τον Αληθινό Ελληνισμό στην Ιερή Οδό τής Νίκης. Επιθυμούμε μια μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερες οικογένειες και περισσότερους Έλληνες στην κορυφή τής οικουμένης.

 

Η εθνική εργασία και οι εθνικοί πόροι τής Πατρίδος μας υπηρετούν την ευημερία των Ελλήνων και την ανάπτυξη και ισχύ τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Τις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες μας θα τις ελευθερώσουμε όλες. Αγία και Μεγάλη Ελλάς σημαίνει Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός. Βασιλεύς Χριστός – Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγιά – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός!!! Ήρθε η ώρα να ανατείλει Χρυσή η Αυγή τού Ελληνισμού.

 

Exit mobile version