Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μία ακόμη δολοφονική επίθεση εναντίον ρώσσου εθνικιστή

Μία ακόμη δολοφονική επίθεση εναντίον ρώσσου εθνικιστή

Οι μεγάλοι “δημοκράτες” της Δύσεως εμφανίζονται ως σφοδροί πολέμιοι της τρομοκρατίας, την οποία όμως κατ’ ουσίαν ενθαρρύνουν. Όλοι γνωρίζουμε ποιοι εξόπλισαν τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν όταν πολεμούσαν κατά των Ρώσσων, όπως επίσης και για τις σχέσεις των ΗΠΑ με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν. Γνωστό είναι επίσης ότι ο ISIS, που έκοβε κεφάλια και ανέβαζε τα βίντεο στο διαδίκτυο ιδρύθηκε και εξοπλίστηκε με την ανοχή δυτικών μυστικών υπηρεσιών. Την τρομοκρατία προσπαθούν και τώρα να χρησιμοποιήσουν για να κτυπήσουν τόσο την Ρωσσία όσο και το Ιράν. Πριν δύο χρόνια ήταν που δολοφονήθηκε σε ενέδρα ο επικεφαλής του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν. Τώρα με βόμβες προσπαθούν να δολοφονήσουν τους Ρώσσους Εθνικιστές, οι οποίοι είναι στο πλευρό του Πούτιν στον πόλεμο της Ουκρανίας. Πριν λίγες εβδομάδες δολοφόνησαν την κόρη του Ντούγκιν βάζοντας βόμβα στο αυτοκίνητό του και έχοντας σκοπό να δολοφονήσουν τον ίδιο τον Αλεξάντρ Ντούγκιν, ο οποίος από τύχη δεν μπήκε στο αυτοκίνητό του. Μία ακόμη δολοφονική επίθεση ήλθε να προστεθεί στις προηγούμενες.

Ένας γνωστός Ρώσος εθνικιστής συγγραφέας, ο Ζαχάρ Πριλέπιν, τραυματίστηκε το Σάββατο (6/5) από έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο που επέβαινε. Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του οδηγού του, μια επίθεση για την οποία η Ρωσία επέρριψε αμέσως την ευθύνη στην Ουκρανία και στη Δύση.

Είναι βέβαιο ότι ο Πούτιν και οι σκληροί εθνικιστές της Ρωσσίας δεν θα αφήσουν χωρίς απάντηση τις προκλήσεις της Δύσεως. Ο Τραμπ είχε επιτύχει ένα καθεστώς σχεδόν ειρήνης με την Ρωσσία, ο Μπάιντεν όλα δείχνουν ότι θέλει πόλεμο και αυτό σίγουρα θα είναι εις βάρος του λαού της Αμερικής, όπως ήταν και οι προηγούμενοι πόλεμοι όπου έφυγαν νύκτα από Βιετνάμ, Ιράκ και Αφγανιστάν. Βεβαίως ο Μπάιντεν θέλει η θυσία αίματος για τον πόλεμό του να γίνει από τους Ευρωπαίους και δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύεται ένα δουλικό προτεκτοράτο της Ουάσιγκτον.

Exit mobile version