Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Décadence! Ούτε τόπο διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου στο ποδόσφαιρο δε μπορούν να ορίσουν και θέλουν να μας κυβερνήσουν! 

Décadence! Ούτε τόπο διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου στο ποδόσφαιρο δε μπορούν να ορίσουν και θέλουν να μας κυβερνήσουν! 

Σε συνεχή… αδιέξοδα οδηγείται ο ορισμός του τόπου που θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του κυπέλλου στο ποδόσφαιρο της χώρας της φαιδράς πορτοκαλέας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, και η όλη υπόθεση έχει εξελιχθεί σε φάρσα!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΕΠΟ θα αποφασίσει την Παρασκευή 12 Μαΐου, αν και η όποια απόφασή της δε σημαίνει ότι θα εφαρμοστεί κιόλας, καθώς μπορεί να προκύψουν… απρόβλεπτοι παράγοντες!

Τα ευτράπελα άρχισαν με την ιδέα να γίνει ο αγώνας… κεκλεισμένων των θυρών, με κάποιες προσκλήσεις για «λίγους και εκλεκτούς», γιατί η Αστυνομία… δε μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα σε «ουδέτερο έδαφος» παρουσία φιλάθλων!!!

Και συνεχίστηκαν, με τον ορισμό του Βόλου για τόπο διεξαγωγής. Αλλά, διαφώνησε ο δήμαρχος της πόλης, που απείλησε πως θα… κλείσει τα φώτα, κι η ιδέα… ναυάγησε άδοξα.

Η αναζήτηση συνεχίστηκε στη γειτονική Λάρισα, Ο εκεί δήμαρχος συμφώνησε αρχικά να γίνει ο αγώνας, υπό τον όρο ότι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών για τους πολλούς και μόνο με προσκλήσεις για λίγους, αλλά αργότερα… άλλαξε γνώμη κι απέρριψε ολοκληρωτικά τη διεξαγωγή του στην πόλη.

Εν συνεχεία, έπεσε ιδέα για διεξαγωγή του τελικού στην… Κύπρο, αλλά η Κυπριακή Αστυνομία απέρριψε το αίτημα ασυζητητί!

Εν τέλει, η ΕΠΟ στράφηκε σε άλλες επιλογές του… εξωτερικού, όπως το… Βουκουρέστι και το… Βελιγράδι, με άγνωστα μέχρι στιγμής αποτελέσματα!!! Στην πορεία, προστέθηκε και η προοπτική της… Αλβανίας!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις ομοσπονδίες αυτών των τριών χωρών (Ρουμανίας, Σερβίας και Αλβανίας) έχει απαντήσει θετικά στο να γίνει εκεί ο τελικός, όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποια είναι αυτή. Υποπτευόμαστε πως αυτή είναι η Αλβανία…

Και το καλαμπούρι συνεχίζεται, με το… επιτελικό κράτος να μην τολμά να ορίσει τόπο και όρους διεξαγωγής του αγώνα, γιατί οι «αρμόδιοι» τρέμουν –ενόψει εκλογών!- στην ιδέα του πολιτικού κόστους από τυχόν εκτεταμένα επεισόδια σε κάποια επαρχιακή πόλη!!!

Συμπέρασμα: ούτε έναν τελικό κυπέλλου δε μπορούν να ορίσουν και θέλουν και να μας κυβερνήσουν!

(ΥΓ): Να ρίξουμε κι εμείς με τη σειρά μας μια… φαεινή ιδέα: να κάνει έκκληση το υπουργείο Εξωτερικών σε Ρωσσία και Ουκρανία για ανακωχή μιας μέρας και να οριστεί ο τελικός στο… Μπακχμούτ! Έχουμε την εντύπωση πως Ρώσσοι και Ουκρανοί θα συμφωνήσουν, γιατί εκεί δεν υπάρχει τίποτα για καταστροφή, καθώς όλα είναι ήδη κατεστραμμένα!!!

Exit mobile version