Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά την θεωρία της “μαύρης Αθηνάς” περάσαμε στο σήριαλ της “μαύρης Κλεοπάτρας”!

Μετά την θεωρία της “μαύρης Αθηνάς” περάσαμε στο σήριαλ της “μαύρης Κλεοπάτρας”!

Την θεωρία της “μαύρης Αθηνάς” την εισήγαγε ένας Εβραίος ψευδοϊστορικός ο Μπερνάλ, ο οποίος ισχυριζότανε ότι ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός ήταν δημιούργημα μαύρων και ότι η θεά Αθηνά ανήκε στην αφρικανική φυλή! Σε ακαδημαϊκό επίπεδο την αλλοπρόσαλλη αυτή θεωρία του κονιορτοποίησε μία επίσης Εβραία ιστορικός η κ. Λεύκοβιτς, η οποία απέδειξε ότι οι Έλληνες ήταν Λευκοί και Ευρωπαίοι, πράγμα βεβαίως αυτονόητο, αφού υπάρχουν τόσες μαρτυρίες και τόσα αρχαιολογικά ευρήματα.

Η προπαγάνδα όμως κατά της “λευκής υπεροχής”, η οποία αποτελεί καρφί στο μάτι της πολιτικής ορθότητος, δεν απογοητεύεται και έτσι στο δίκτυο Netflix, το οποίο παρακολουθούν δισεκατομμύρια κατοίκων αυτού του πλανήτη, παρουσίασε ντοκυμαντέρ με θέμα την βασίλισσα Κλεοπάτρα και η ηθοποιός η οποία επελέγη για να παίξει τον ρόλο της ήταν και αυτή μαύρη! Αυτήν την φορά αντέδρασαν στο ανιστόρητο ντοκυμαντέρ μέλη της επιστημονικής κοινότητας των ΗΠΑ, οι οποίοι κατέθεσαν μήνυση κατά του Netflix για σκόπιμη παρερμηνεία της Ιστορίας. 

Στην πραγματικότητα είναι γνωστό ότι η Κλεοπάτρα ανήκε στην δυναστεία των Πτολεμαίων, η οποία ήταν μία ελληνική οικογένεια από την Μακεδονία, η οποία μάλιστα για να κρατήσει καθαρό το αίμα της, παντρευόντουσαν μεταξύ τους τα μέλη της.  

Exit mobile version