Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο…”ΚΥΡIΑΡΧΟΣ ” ΛΑOΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜAΖΕΤΑΙ!!

Ο…”ΚΥΡΊΑΡΧΟΣ ” ΛΑΌΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ!!

Κάπου μακριά , ή ίσως και πιό κοντά, άγνωστο πού ακριβώς, σε ανάκτορα που βρίσκονται σέ ονειρικά μέρη, οι αυθέντες του κόσμου, δηλαδή τα μέλη του Σιωνιστικού Διευθυντηρίου, αποφασίζουν τί θα ψηφίσετε ΕΣΕIΣ  ελληνόφωνα όντα!! ΝΑΙ, ο καθένας απο εσάς!!

Παρά τον μικρό σχετικά αριθμό τους, χάρις στην οργάνωσή, τον φανατικό σεβασμό στην καταγωγή τους και την οικονομική δύναμη που απέκτησαν στο πέρασμα τών αιώνων, έχουν καταλήξη να είναι ενα είδος
“παγκόσμιου ρυθμιστού”. Βρίσκονται παντού! Στίς μεγάλες τράπεζες και στούς διάφορους οργανισμούς που διευθύνουν την πολιτική! Ηχηρό παράδειγμα της επιρροής τους είναι τα συμβαίνοντα στις Η.Π.Α….όπου κυριαρχούν στο λεγόμενο “βαθύ κράτος”!! Εχουν τη δυνατότητα να επηρεάζουν διεθνείς οργανισμούς, κυβερνήσεις, μέσα πληροφοριών και πολλά άλλα! Αυτοί αποφασίζουν ποιόν ανίκανο θα διαλεξετε και με ποιόν άλλον ομοειδή του θα συνεργασθή!! Σας υποβάλλουν μέσω των λεγόμενων δημοσιογράφων, όποιαδήποτε συμπεριφορά θέλουν!! Και εσείς, απλά υπακούτε!!! Έτσι λοιπόν, σε μερικές ημέρες θα πάτε να γίνετε “κυρίαρχος λαός” ( γιά μία μόνο στιγμή ), διαλέγοντας από ένα κοπάδι υποτελών τους.. Αδιαφορούν ποιόν, γι αυτούς όλοι το ίδιο είναι!!!
Αλλά !!! Πώς καταφέρατε να καταντήσετε έτσι;; Πραγματικά ήταν μακρύς ο δρόμος! Αρχισε με τον απο πολλές δεκαετίες μεθοδευμένο τρόπο… Απαξίωση κάθε τί τού Εθνικού! Εξαφάνιση και παραποίηση της ιστορίας..
Υποβάθμιση της Θρησκείας…χωρίς κάν αντίστασή! Μέ εξαίρεση τον Μακαριστό ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ……οι υπόλοιποι τί έκαναν;; Αρκετοί διακρίθηκαν στην αποξένωση και κυριολεκτική εξύβριση του….”ποιμνίου” τους και όλοι οι άλλοι σιώπησαν!!! Κάποιος είπε ότι θα μείνουν μόνοι τους στις εκκλησίες!!!
Οικονομική καταστροφή!!!
( ουδεν σχόλιον χρειάζεται)
Φθάσαμε στήν πλήρη αποθράσυνση όλων των παρακμιακών σκουπιδιών! Όποιος φέρει τήν Σημαία στα ρούχα του εξυβρίζεται ως φασίστας κλπ κλπ και συχνά κακοποιείται (!!) χωρίς κανείς να τιμωρείται!! Αν  έφερε σημαία “άλλου “κράτους μάλλον θα εθεωρείτο ως προοδευτικός και ήρωας!!! Και προπαντός , γίνεται διαγωνισμός υποσχέσεων στούς “ΛΟΑΤΚΙ”!! Οι λάθρο σε λίγο θα ανακηρυχθούν άρχουσα τάξις!! Ο για οτιδήποτε διαμαρτυρόμενος λάθρο , ξεκινά θύελλα συμπαραστάσεως! Ο άστεγος και πεινασμένος Ελληνας που αν και συχνά νέος, που δέν έχη στον ήλιο μοίρα , θεωρείται  φυσιολογική κατάσταση!!!
Με αυτές τίς συνθήκες , ετοιμαστείτε μεγαλοπρεπώς γιά την μεγάλη σας στιγμή!! Θα μπορείτε να εκλέξετε ποιά… κριάρια (!!) θα οδηγούν το κοπάδι !!! Μήν το πολυσκέπτεσθε ! όποιον και να ψηφίσετε είναι το ίδιο!!!
Ο ΒΟΣΚOΣ ΕIΝΑΙ Ο IΔΙΟΣ!!
Εφ όσον δέν θα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓH κανείς δεν ανησυχεί!! ΜΟΝΟ ΑΥΤH ΦΟΒΟYΝΤΑΙ!!
Περιμένω να απολαύσω στημένους  σκυλοκαυγάδες και κοκορομαχίες!! Οι ” δημοσιογράφοι” θα είναι διασκεδαστικοί!! Σε λίγο θα δοθή διαταγή να σταματήσουν όλα και να αρχίση ΠΑΛΙ το πρόγραμμα που τα αφεντικά απεφάσισαν γιά το ζοφερό μέλλον της Ελλάδας!!!  Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο!!
Θα κλείσω με μίαν παρατήρηση πάνω στά όσα είπε η κ.ΠΤΔ γιά τον νέο βασιλιά της Αγγλίας!
Ουδείς πολυενδιαφέρεται γιά αυτόν ΑΛΛΑ , σε ανάλογες περιστάσεις μάλλον ΔΕΝ θα ακολουθούσε το παράδειγμα της μητέρας του!! Γενικώς , λάθος ευχή έδωσε η κ.ΠΤΔ!!!!
Περιμένουμε λοιπόν τίς λεγόμενες εκλογές ! Πιθανόν να είναι διασκεδαστικό το αποτέλεσμα !!!
Κώστας Παπαδημητρίου
Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Exit mobile version