Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλη μάχη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, για την… κατάκτηση του «ειδικού κοινού» των «ΛΟΑΤΚΙ+»

Μεγάλη μάχη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, για την… κατάκτηση του «ειδικού κοινού» των «ΛΟΑΤΚΙ+»

Εκτός από το γενικό κοινό, οι δύο… μονομάχοι –και οι μικρότεροι- μάχονται με πείσμα για την… κατάκτηση και των λεγόμενων «ειδικών κοινών». Όπως π.χ. αυτό των λεγόμενων «ΛΟΑΤΚΙ+».

Το συγκεκριμένο κοινό, ήταν πάντα «προνομιακό» για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ερχόμενος στην εξουσία ο Μητσοτάκης ισορρόπησε κάπως την κατάσταση, καλύπτοντας το… χαμένο έδαφος. Ωστόσο, ο Τσίπρας έκανε προεκλογική… αντεπίθεση, τάζοντας γάμο και τεκνοθεσία, κι έτσι πήρε πάλι το… προβάδισμα.

Τέτοια δυσκολεύεται να τάξει προεκλογικά η Νουδούλα, διότι θα δυσαρεστήσει τους «συντηρητικούς» της ψηφοφόρους, αλλά οι… «κακές γλώσσες» επιμένουν ότι τα φυλάει για… έκπληξη και θα τα εφαρμόσει μετεκλογικά – αν ξαναβγεί.

Για την ώρα, αρκέστηκε να απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ με Πατέλη.

Τον διευθυντή του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, που τυγχάνει παντρεμένος με άντρα, κι ανακοίνωσε πανηγυρικά πως τα τελευταία 2 χρόνια το Μητσοτακιστάν έχει σημειώσει «θεαματική πρόοδο» κι ανέβηκε 10 θέσεις στην ετήσια κατάταξη της ILGA-Europe (ευρωπαϊκό παράρτημα της παγκόσμιας οργάνωσης International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association) κι είναι πλέον στην 13η θέση σε σύνολο 49 χωρών στην Ευρώπη, όσον αφορά την εφαρμογή πολιτικών υπέρ των λεγομένων «ΛΟΑΤΚΙ+».

Μάλιστα, όπως καυχιέται ο Πατέλης, το Μητσοτακιστάν «είναι ψηλότερα από χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία και η Ιρλανδία».

Τα σχόλια δικά σας…

A.B.

Exit mobile version