Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: Η ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΗΣ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !

> Για όσους Έλληνες σκέπτονται, ρωτάνε, νοιάζονται και πονάνε γιά την Πατρίδα, το δημογραφικό είναι το μεγαλύτερο, το ουσιαστικότερο και το οδυνηρότερο πρόβλημα που έχει η Ελλάδα σήμερα, και που το ακολουθεί δυστυχώς ένα ακόμη μεγαλύτερο και οδυνηρότερο.

> Αυτό το ακόλουθο πρόβλημα, είναι το πρόβλημα ότι κανείς πολιτικός, κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα και κανείς υποτιθέμενος πνευματικός άνθρωπος ή ένας ιερωμένος, δεν μιλά γι ´ αυτό το μέγιστο πρόβλημα.
> Όλοι οι επίσημοι φέρονται σαν να μην υπάρχει το πρόβλημα και ασχολούνται με την καθημερινότητα και με θέματα που δεν απασχολούν κανέναν σκεπτόμενο Έλληνα, που ενδιαφέρεται για το μέλλον της Πατρίδας του.
> Μπορείς να ακούσεις π.χ. τον Έλληνα πρωθυπουργό να μιλάει για τα προβλήματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας έχοντας τους εκπροσώπους της δίπλα του, αλλά για το δημογραφικό ΠΟΤΕ !
> Μπορεί να τον ακούσεις για μιλά γιά τα δικαιώματα των λαθροεισβολέων, αλλά για τα δικαιώματα των πολυτέκνων ΟΧΙ !
> Μπορείς να τον ακούσεις να υπονοεί ότι το δημογραφικό θα το λύσει με Πακιστανούς, αλλά για την Ελληνική υπογεννητικότητα δεν θα ακούσεις ΤΙΠΟΤΑ !
> Μπορείς να ακούσεις για τα δικαιώματα των σκύλων και την αυστηρότητα των ψηφισμένων νόμων και των τσουχτερών προστίμων που επιβάλλονται με σκοπό την προστασία τους, αλλά για την υπογεννητικότητα  και την βοήθεια των Ελληνίδων που θέλουν να τεκνοποιήσουν αλλά δεν μπορούν, δεν ακούγεται ΤΙΠΟΤΑ !
> Μπορεί να ακούσεις ενδιαφέρουσες προτάσεις, για επιδοτήσεις των αμνοεριφίων, των αιγοπροβάτων, των χοίρων και των βοϊδών, αλλά για επιδότηση της Ελληνίδας μητέρας με στόχο την τεκνοποίηση, ΟΧΙ !
> Ακόμη γιά την χελώνα καρέτα καρέτα μπορεί να διαπιστώσεις ενδιαφέρον, αλλά την Ελληνίδα Ελληνίδα ΟΥΔΕΝ !
> Από την άλλη, πρέπει να καταγράψουμε και να καταγγείλλουμε το Εθνικό έγκλημα που διαπράττουν εκατοντάδες χιλιάδες νέες Ελληνίδες που κάθε  χρόνο μένουν έγκυες, και καταφεύγουν σε εκτρώσεις και πετούν τα σπλάχνα τους που είναι τα αγέννητα Ελληνόπουλα στα……σκουπίδια !
> Πρέπει να πούμε σε αυτές τις Ελληνίδες, ότι η έκτρωση είναι φόνος και μάλιστα ιδιαίτερα σκληρός διότι το ανυπεράσπιστο έμβρυο δεν μπορεί να αμυνθεί.
> Γι ´αυτό το τεράστιο Εθνικό  έγκλημα δεν μιλά ΚΑΝΕΙΣ !
> Δεν ακούσαμε έναν Δεσπότη, έναν ιερέα, μέσα από έναν ιερό ναό να σταθεί με τον λόγο του δίπλα στην νέα Ελληνίδα, κυρίως την ανήλικη, η οποία είναι αβοήθητη, ανενημέρωτη, εγκλωβισμένη σε αδιέξοδο και πανικόβλητη, που οδηγείται στην εγκληματική πράξη στο να σκοτώσει το ίδιο της το σπλάχνο, χωρίς να γνωρίζει της συνέπειες της πράξης αυτής.
> Όλα τα παραπάνω είναι απογοητευτικά και άκρως λυπηρά γιά τον σκεπτόμενο σήμερα Έλληνα.
> Η μόνη παρηγοριά είναι η ελπίδα, να έρθει κάποια στιγμή στην εξουσία μία Εθνική κυβέρνηση, που θα θέσει σε προτεραιότητα προς λύσην, αυτό το Εθνικό μείζον πρόβλημα.
> Αυτό μπορεί να γίνει με έναν νόμο και ένα άρθρο που θα απευθύνεται στις νέες Ελληνίδες και θα τους λέει ότι: “Αν κάνετε τρία παιδιά σε οποιαδήποτε ηλικία, το Ελληνικό Έθνος βάσει του νόμου αυτού, δεσμεύεται να σας δώσει ισόβια σύνταξη για να μείνετε στο σπίτι σας, ώσπου να μεγαλώσετε τα Ελληνόπουλα παιδιά σας, που θα είναι και παιδιά ΟΛΩΝ ΜΑΣ !”
> Αν συνεχιστεί η οδυνηρή σημερινή κατάσταση της συνεχιζόμενης καθημερνής μειώσεως του Ελληνικού πληθυσμού, σε συνδυασμό με την συνεχιζόμενη εισβολή τριτοκοσμικών στην Χώρα,
> σε μία εικοσαετία οι Έλληνες θα αποτελούν μειονότητα στην ίδια τους την Πατρίδα.
Νικόλαος  Η. Σκαντζός

 

Exit mobile version