Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκαίνια Περιφερειακής Οργάνωσης Ανατολικής Αττικής

Πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες, η επανέναρξη των λειτουργιών της Περιφερειακής Οργάνωσης Ανατολικής Αττικής μέσω των εγκαινίων των νέων γραφείων του Κινήματος μας. Ύστερα από τον συνεχή ανηλεή πόλεμο που δέχεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος, ειδικότερα μετά και την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση εις βάρος δεκάδων Αθώων Συναγωνιστών πριν 3 χρόνια, η νέα αυτή προσπάθεια των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής αποτελεί την πρώτη απάντηση σε όλους αυτούς που διακαώς ονειρεύονται συχνά πυκνά την όποια υποτιθέμενη διάλυση μας.

Η εκδήλωση των εγκαινίων της Π.Ο. Ανατολικής Αττικής κατάφερε και πάλι να συσπειρώσει την πρώτη μαγιά των Συναγωνιστών της ευρύτερης περιοχής και στο μέλλον θα αποδειχτεί ότι θα αποτελέσει ένα άπαρτο φρούριο μέσω του οποίου το Κίνημα μας θα δώσει τον Πολιτικό και Ιδεολογικό αγώνα για την αφύπνιση των Ελλήνων.
Τον κύκλο των ομιλητών μεταξύ άλλων πλαισίωσε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Φωτόπουλος Άγις, ο οποίος εξιστόρησε τις πρώτες φορές που βρέθηκε στις γειτονιές των Ανατολικών Προαστίων της Αττικής και τους Αγώνες που έδιναν και δίνουν οι Χρυσαυγίτες σε όλη την Ελλάδα.
Στην συνέχεια εκ μέρους του Πολιτικού Συμβουλίου τον λόγο έλαβε ο Κίμωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε σαφή αναφορά στο ότι η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί κ δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ, γιατί πολύ απλά η Ιδέα του Πρώτου Αγωνιστή της, του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, είναι μια φλόγα που καίει στα στήθια εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και δεν μπορεί να σβήσει ο,τι και να επιχειρήσουν εναντίον μας.
Στο τέλος τον λόγο έλαβε η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Μιχαλολιάκου Ουρανία, η οποία και με τον λόγο της έδωσε αποφασιστικό μήνυμα για το ότι το Κίνημα μας, απόλυτα νόμιμο και ηθικό, θα δώσει και πάλι την Μάχη για να κερδίσει τις Καρδιές και την αφύπνιση του Λαού μας, μακριά από εκπτώσεις και με μοναδικό οδηγό την υπερηφάνεια του Χρυσαυγίτη, που είναι ένα αγαθό το οποίο δεν θα μπορέσουν να μας το πάρουν ποτέ !
Μετά το πέρας της εκδήλωσης άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Ύμνο του Κινήματος !
Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Exit mobile version