Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η σύλληψη του Βορειοηπειρώτη αγωνιστή Μπελέρη και η «ισχυρή» και «υπολογίσιμη» Ελλάδα του Μητσοτάκη

Η σύλληψη του Βορειοηπειρώτη αγωνιστή Μπελέρη και η «ισχυρή» και «υπολογίσιμη» Ελλάδα του Μητσοτάκη

Το αφήγημα της Νουδούλας για την εξωτερική πολιτική, είναι πως επί των ημερών του Κούλη του… λεβέντη, η Ελλάς έγινε «ισχυρή και υπολογίσιμη στο εξωτερικό».

Το πόσο «ισχυρή» και «υπολογίσιμη» έγινε η Ελλάδα, το βλέπουμε καθαρά στην υπόθεση της σύλληψης του Βορειοηπειρώτη υποψηφίου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη.

Και, παρά τα… τηλεφωνήματα που έκανε ο Κούλης και τις «πιέσεις» που -δήθεν!- άσκησε, σήμερα το δικαστήριο του Αυλώνα, έβγαλε απόφαση να παραμένει προφυλακισμένος ο Μπελέρης για τουλάχιστον 10 μέρες, μέχρι που να απολογηθεί για την αστεία κατηγορία της… απόπειρας εξαγοράς ψήφων, ενόψει των δημοτικών εκλογών. Προφανώς, η δικαστική απόφαση υπαγορεύθηκε από την κατσαπλιάδικη κυβέρνηση του Ράμα, που πριν από λίγο καιρό δήλωσε… θαυμαστής του Μητσοτάκη.

Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Εξωτερικών της «ισχυρής» και «υπολογίσιμης» Ελλάδας, εξέδωσε μια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται μεταξύ των άλλων, ότι «η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου στην Αυλώνα, αν τα στοιχεία δεν είναι αδιάσειστα είναι σκανδαλώδης», κι ότι «μια τέτοια απόφαση θα έχει επιπτώσεις και στις σχέσεις της Αλβανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση», γιατί… «η Αλβανία δεν ακολουθεί τον ευρωπαϊκό δρόμο».

Εδώ πρόκειται για μνημείο γραικυλισμού, καθώς η «ισχυρή» και «υπολογίσιμη» Ελλάδα του Μητσοτάκη, δεν τολμά να απειλήσει τους κατσαπλιάδες του Ράμα, ότι αν δεν απελευθερωθεί άμεσα ο Βορειοηπειρώτης αγωνιστής, θα βάλει ΒΕΤΟ στην ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε.! 

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ο δέσμιος των κατσαπλιάδων Βορειοηπειρώτης αγωνιστής Μπελέρης, είχε εμφανιστεί προ ετών σε εκπομπή του Ν. Μιχαλολιάκου («Όσοι Ζωντανοί», στο κανάλι «Τηλετώρα»), για να μιλήσει για τα βάσανα του βορειηπειρωτικού ελληνισμού… 

 

A.B.

Exit mobile version