Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρέλαση ψευδομαρτύρων στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Παρέλαση ψευδομαρτύρων στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Δεν ήξερε το γράμμα Χ ο αλλοδαπός μάρτυρας κατηγορίας, αλλά ήξερε να διαβάζει το… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Συνεχίζεται η δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με παρόντες σε αυτήν δημοσιογράφους τόσο των εφημερίδων όσων και των τηλεοπτικών σταθμών, οι οποίοι δεν βλέπουν τίποτε από την παρέλαση των ψευδομαρτύρων και τα όσα εξωφρενικά γίνονται σε αυτήν! Δεν λένε λέξη στα δελτία ειδήσεων, δεν γράφουν ούτε ένα σχόλιο στις φυλλάδες τους… 

Στην τελευταία συνεδρίαση κατέθετε ένας Αιγύπτιος μάρτυρας κατηγορίας, ο οποίος είχε καταθέσει στα ελληνικά χωρίς διερμηνέα (και αυτός), ενώ δεν γνωρίζει ελληνικά!

Μετά την κατάθεσή του συνήγορος υπερασπίσεως του έγραψε σε ένα χαρτί το γράμμα Χ και τον ρώτησε εάν το γνωρίζει και αυτός δεν ήξερε να απαντήσει!!! Πριν από λίγο όμως είχε καταθέσει ότι αυτοί οι οποίοι του επιτέθησαν φορούσαν μαύρες μπλούζες, οι οποίες έγραφαν επάνω “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”! Και τα παράξενα δεν σταματούν εδώ, αφού ως γνωστόν, ο λογότυπος “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ήταν γραμμένος επάνω στις μπλούζες με αρχαιοελληνικούς χαρακτήρες, που σημαίνει ότι ο Αιγύπτιος ήξερε να διαβάζει και ελληνικά με αρχαιοελληνικούς χαρακτήρες, χωρίς να ξέρει ελληνικά… Αυτά έλεγε και η κατάθεσή του όπως την συνέταξαν, καθώς φαίνεται, οι Λουί Ντε Φινές της αστυνομίας του Σαμαρά που εκτέλεσαν τις εντολές του για να στήσουν την πολιτική σκευωρία ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Όλα αυτά γίνονται με τους δικαστές να παρακολουθούν παθητικά… Ως πότε, αλήθεια θα εξευτελίζουν την ελληνική Δικαιοσύνη; 

Exit mobile version